Цялото видинско село Градец е подложено на психически тормоз от

...
Цялото видинско село Градец е подложено на психически тормоз от
Коментари Харесай

Жители на видинско село пропищяха от местни агресивни близнаци /снимки/

Цялото видинско село Градец е подложено на душевен тормоз от двама локални поданици, заяви БНР. Най-засегнати от експанзията на двамата братя били съседите им, изясни пред Радио Видин Георги Савов, който има унаследен парцел в селцето.
"От 4.09 2019 година към този момент за шести или седми път се протяга ръка върху наше недвижимо имущество по Член 216 от Наказателния кодекс- разваляне на непознато имущество. Чупят се непрекъснато стъклата на къщата. В сегашния случай са счупени 7 стъкла...
Двете момчета, които са ни съседи, са с някакво психическо разстройство. От жалбата ми до полицията и след това от постановлението на Районната прокуратура, след разпит на майката, тя е посочила документи, че имат някаква умствена назадничавост. Може би параноидна шизофрения. Двете деца бият майка си, бият баба си, непрекъснато желаят нещо и в случай че не им се даде, стават нападателни.
Досега имам голям брой тъжби. Само до районното ръководство имам 3 тъжби. Последната ми тъжба е до кмета на община Видин с копие до Окръжна прокуратура. Вчера получих писмо от Окръжна прокуратура, че казусът ще бъде прегледан по подготвеност от Районна прокуратура. Значи нещата се връщат там, откъдето са почнали.
Аз виждам решението на казуса така- тези хора да бъдат настанени там, където би трябвало. В психиатрична клиника или другаде, само че този тормоз би трябвало да спре! Аз като си дойда на село не знам какво ще заваря.... "
В селото към този момент са създали и подписка против братята близнаци, като публично рискови и чакат съответните институции да си свършат работата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР