Цялото това проектиране, тази проекция и символи, които президентът Тръмп

...
Цялото това проектиране, тази проекция и символи, които президентът Тръмп
Коментари Харесай

Проф. Мермерски: Тълпите в САЩ помитат и унищожават цели бизнеси

”Цялото това планиране, тази проекция и знаци, които президентът Тръмп прави на мощ и на държавност, са нужни в тази обстановка, в която тълпи с принудително държание опустошават, ограбват, унищожават цели бизнеси, убиват хора, има убити служители на реда ”, сподели проф. Йонко Мермерски пред Bulgaria ON AIR.
Той уточни, че в актуалната конюнктура държанието на Тръмп, символизирайки своята мощ и наличие, е доста значимо това.

" Той предложи на губернаторите да им помогне с армията, тъй като те не се оправят. В щатите, в които губернаторите и ръководствата са от демократическата партия - там има вълна на неолиберализъм, в която законността не е тъкмо, което би трябвало да бъде. Много правила не се съблюдават и в резултат на това ситуацията напряко се изпуска ", добави проф. Мермерски.

Той разяснява, че има давност за какво в действителност започнаха тези митинги, които към този момент прерастват в насилствени протести.

" Във Вашингтон, който е доста мощно либерален град, има три кръга на отбрана - първият е вътрешният периметър, вторият е междинният периметър. Това се извършва от охранителните служби. Външният, който постоянно се обезпечава за ВИП персони, се обезпечава от кметската власт. Кметът там не обезпечи този периметър. Средният периметър на отбрана на Белия дом, който е Secret service, трябваше да излезе и да упражнява ръководство на тълпата ", безапелационен е професорът.

И добави, че скриването на американския президент в бункер е решение на неговата защита.

" Тези проведени нарушители се крият зад това, че се вършат сякаш мирни митинги. В най-хубавата част на Вашингтон магазините, заведения за хранене и фризьорски салони са изгорени ", сподели още проф. Мермерски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР