Цялото статукво е впрегнало ресурса си, за да запази властта.

...
Цялото статукво е впрегнало ресурса си, за да запази властта.
Коментари Харесай

Мая Манолова: ГЕРБ лъже, че съм отказала да участвам в дебата за София

Цялото статукво е впрегнало ресурса си, с цел да резервира властта. Мобилизиран е целият ъндърграунд и под земята свят. Важно е да покажем кой и по какъв начин прави избори и се домогва до властта.
Важно е да се знае също по този начин дали госпожа Фандъкова е подготвена да стане кмет за следващ мандат с всевъзможни средства и непременно – с платен избор, с следен избор, с дирижиран избор от ромските махали, с поддръжката на подземния свят.
Това съобщи на конференция самостоятелният претендент за кмет на София Мая Манолова, която на 3 ноември се изправя на балотаж против досегашния кмет на столицата Йорданка Фандъкова, съобщи БГНЕС.
„ Основания да кажем това ни дава фактът, че Фандъкова е цялостен хегемон в ромските квартали с контолиран и изпазаруван избор. Ще попитаме къде са правоохранителните органи? Те стигнаха до Несебър, само че те не стигнаха до „ Филиповци “, „ Христо Ботев “ и „ Факултета “ “, съобщи тя и акцентира, че Фандъкова за следващ път се е скрила и избягала от диспути, проведени от жителите, студентите, неправителствените организации, хората с увреждания.
„ Сега бяга от спор за бъдещето на София, проведен от младежите от „ Спаси София. Вчера тук, на това място заявих своята подготвеност да дебатирам с госпожа Фандъкова във всяка от малките екрани, които насочиха покана към моя и към нейния екип и пред „ Спаси София “.
Готова съм на всеки терен, който тя уточни, в това число и на Международната галактическа станция, в случай че за нея това е безпристрастен терен “, съобщи тя и увери, че не е правилно изнесеното по-рано през днешния ден изказване на ГЕРБ, че е отказала да взе участие в спор за София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР