Цялото статукво е впрегнало ресурса си, за да запази властта.

...
Цялото статукво е впрегнало ресурса си, за да запази властта.
Коментари Харесай

Манолова: Не съм отказала да участвам в дебат, ГЕРБ лъжат

„ Цялото статукво е впрегнало ресурса си, с цел да резервира властта. Мобилизиран е целият ъндърграунд и под земята свят. Важно е да покажем кой и по какъв начин прави избори и се домогва до властта. Важно е да се знае също по този начин дали госпожа Фандъкова е подготвена да стане кмет за следващ мандат с всевъзможни средства и непременно – с платен избор, с следен избор, с дирижиран избор от ромските махали, с поддръжката на подземния свят “.

Това съобщи на конференция самостоятелният претендент за кмет на София Мая Манолова, написа БГНЕС.

На 3 ноември Манолова се изправя на балотаж против претендентът на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Йорданка Фандъкова.

„ Основания да кажем това ни дава фактът, че Фандъкова е цялостен хегемон в ромските квартали с контолиран и изпазаруван избор. Ще попитаме - къде са правоохранителните органи? Те стигнаха до Несебър, само че те не стигнаха до „ Филиповци “, „ Христо Ботев “ и „ Факултета “ “, съобщи тя и добави, че Фандъкова се е „ скрила “ от диспути.

„ Сега бяга от спор за бъдещето на София, проведен от младежите от „ Спаси София. Вчера тук, на това място заявих своята подготвеност да дебатирам с госпожа Фандъкова във всяка от малките екрани, които насочиха покана към моя и към нейния екип и пред „ Спаси София “. Готова съм на всеки терен, който тя уточни, в това число и на Международната галактическа станция, в случай че за нея това е безпристрастен терен “, съобщи тя и увери, че не е правилно изнесеното по-рано през днешния ден изказване на ГЕРБ, че е отказала да взе участие в спор за София.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР