Цялото общестно остана потресено от клипът, в който Тошо Куката,

...
Цялото общестно остана потресено от клипът, в който Тошо Куката,
Коментари Харесай

Момчето от клипа с Емили тротинетката било заплашвано от свой колега

Цялото общестно остана потресено от клипът, в който Тошо Куката, Петко Атанасов Чеченеца и Емили с тротинетката разхождат момче със специфични просветителни потребности като куче. Тримата бяха арестувани, а през днешния ден прокуратурата ще реши какви обвинявания ще им повдигне. Задържан е и четвърти съизвършител на „ инфлуенсърите “.

Пред bTV Милен Стаматов от Варна, който първи обърна внимание на унизителното видео и прикани за дейности от страна на обществото и институциите, сподели, че майката на момчето му е споделила, че не изобщо не са спали след случилото се.

„ Бивша учителка на униженото в клипа момчеми сподели, че има усложнения и най-вероятно изобщо не схваща за каква подигравка става въпрос, само че тя допуска, че то може непринудено да се е съгласило. По-късно разбрах от майка му, че не е било по този начин и че е било заплашвано “, разяснява той. „ Приех го извънредно персонално и помолих учителката да ми даде контакт на родителите на момчето. Обадих се на майката, показах се като инцидентен, естествен човек и споделих, че желая да оказа помощ с каквото мога. Разпространих видеото и информацията, която имам. Жената ми сподели, че след случилото се изобщо не са спали “, описа Стаматов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР