Цялото оборудване на военно-полевата болница, в каквато беше превърната спортната

...
Цялото оборудване на военно-полевата болница, в каквато беше превърната спортната
Коментари Харесай

Изнасят цялото оборудване на военно-полевата болница в Русе

Цялото съоръжение на военно-полевата болница, в каквато беше превърната спортната зала "Арена Русе ", към този момент се изнася от военните. Това става по заповед на военното командване.

Всички 300 кревати и в допълнение съоръжение за болнични условия, които бяха инсталирани в спортната зала в Русе на 25-и март и трябваше да влязат в приложимост в борбата с Covid-19, към този момент се изнасят. "Това е една взаимна активност сред Българската войска и Държавна организация "Държавен запас и военновременни запаси”. Това сподели пред БНР координаторът от страна на Община Русе на мероприятието по разрастване на военно-полева болница - Спасимир Димитров, и посочи, че решението е взето от държавното управление и Министерството на защитата.

По думите му сега стартира противоположният развой. „ Това имущество, което беше дислоцирано от българския "Държавен запас " в "Арена Русе " благодарение на поделения на Българската войска, сега стартира процесът по неговото демонтиране, пакетиране и превозване още веднъж в базите на "Държавен запас ", откъдето беше взето ", разясни той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР