Цялото имущество на семейството на Ветко Арабаджиев е запорирано. Това

...
Цялото имущество на семейството на Ветко Арабаджиев е запорирано. Това
Коментари Харесай

Запорираха цялото имущество на Арабаджиеви

Цялото имущество на фамилията на Ветко Арабаджиев е запорирано. Това заяви заместникът на основния прокурор Иван Гешев пред публицисти в Народното събрание.
 Нинова: ГЕРБ налива с едната ръка пари на Арабаджиев и Миньо Стайков, с другата им взима ролсройсите  Спецпрокуратурата иззе нови 500 000 лева на Арабаджиеви, трима са арестувани за 24 часа
В края на август беше осъществена профилирана акция в офисите на хотел „ Маринела ” в София и хотел „ Марица ” в Пловдив, благосъстоятелност на Ветко Арабаджиев. 10 души, измежду които и синът му Вълчо, бяха арестувани.

По думите му следствието на случая " Арабаджиеви " върви на цялостни обороти. 

" Разпитват се очевидци в допълнение, назначават се експертизи “, съобщи той.

Гешев напомни, че Ветко и Маринела Арабаджиеви са оповестени за търсене, което е в ръцете на Министерство на вътрешните работи и партньорските служби. 

На въпрос дали са правени опити от Арабаджиеви за връзка с проверяващи заместител основният прокурор сподели, че не разполага с такава информация. 

" Това, което те вършат сега, е да чакат да се обясни изцяло обстановката и да схванат с какви доказателства разполага прокуратурата. Тогава ще преценяват какви дейности да подхващат. Това е обичайната политика в такива каузи ", разяснява Иван Гешев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР