Цяло село Яворница настръхна срещу депутата от ВМРО Стоян Божинов.

...
Цяло село Яворница настръхна срещу депутата от ВМРО Стоян Божинов.
Коментари Харесай

Цяло село въстана срещу депутата Стоян Божинов

Цяло село Яворница настръхна против депутата от Вътрешна македонска революционна организация Стоян Божинов. Сигнал на Божинов до РДНСК заплаши канализацията в петричкото село, обслужваща цялостен квартал, написа Struma.com.

По гледище на съпартиец, депутатът подал сигнал до институциите за унищожаване на канализацията, която съществува десетилетия и до момента не е имало никакъв проблем за ползвателите.

Вчера хората в селото заплашиха с дейни митинги дейности, в случай че се стигне до затваряне на канализацията, която те са изграждали със лични средства.

"Недоумявам що за държание на депутат е това,вместо да оказва помощ за решаването на проблемите на хората, той ги основава, с цел да удовлетвори търсенията на негов съпартиец, отлеждащ 3 кошера пчели и решил, че канализацията му пречи, сподели пред Struma.com кметът на селото, към този момент трети мандат, Стоян Вангелов..

"Опитите ми да се свържа и желая някакво пояснение от депутата се оказаха несполучливи,той не подвига телефона си, нито пък прояви интерес защо го диря., добави Вангелов, съгласно който казусът е казус и до момента селото в никакъв случай не е имало проблем, засягащ по този начин съществено ползите на жителите му. "

"Смятам, че с общинския кмет господин Бръчков ще решим казуса и няма да допуснем унищожаване на канализацията, само че дейностите на депутата са извънредно възмутителни и хората в селото в действителност са настръхнали и няма да позволен премахването, по този начин както желае националният фаворит.

Ако това решение влезе в действие над 20 фамилии ще бъдат пострадали. Според кмета Вангелов сходно нещо е неприемливо в 21 век и обстановката би трябвало да бъде позволена по цивилизован метод, а не от позицията на властимащ. Това, което към този момент е издигнато не трябва да се унищожава, а би трябвало да се работи по отстраняването на казуса,. в случай че има подобен ", безапелационен е кметът.

Жителите на село Яворница си напомнят пламенните речи и ръкомахания на Божинов по време на предизборната акция и обещанията, които той е дал пред хората там, а точно да оказва помощ на селото. С дейностите си обаче, депутатът демонстрира противоположното. Влязъл един път в Народното събрание, въпреки и инцидентно, очевидно е не запомнил предизборните си задължения.

Припомняме, че Стоян Божинов стана народен представител от Вътрешна македонска революционна организация, откакто Атанас Стоянов бе определен за кмет на Сандански и освободи мястото си за петричанина. Месеци наред депутатът няма извява в парламентарна зала, само че пък се отличава със личен петрички жанр и е единственият депутат, който е показан на страницата на Народното събрание, облечен в черна тениска, на фона на протоколно изтупаните с костюми народни представители.

В народен мащаб Божинов стана известен и с това, че бе сниман по какъв начин бяга и се крие от публицисти из коридорите на Народното събрание, когато трябваше да изясни,защо в залата на ОБС Петрич назовава собствен сътрудник консултант, "Боклук " и Копеле ", обидни квалификации, потресли обществеността.

Поведението на депутата бе наказано от всички политически партии. От управлението на Вътрешна македонска революционна организация тогава дадоха обещание, че ще вземат ограничения против съпартиеца си, осъждайки думите му. Каква ще бъде позицията им във връзка с село Яворница, ще съобщим след празниците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР