Цяло село живеело в страх заради избягал подсъдим за убийство.

...
Цяло село живеело в страх заради избягал подсъдим за убийство.
Коментари Харесай

Подсъдим за убийство избягал и бил в неизвестност 8 дни

Цяло село живеело в боязън поради избягал обвиняем за ликвидиране. Мъж под домакински арест беше в неопределеност в продължение на 8 дни. Време, през което е съумял да нападне очевидец по делото против него. Днес полицията го задържа, оповестява Нова телевизия.
Осем дни 63-годишният Любомир Ечев е бил в неопределеност. Той е обвиняем за убийството на татко си през 2016 година Близо две години е под „ домакински арест” и никой в село Живково не го е виждал. До преди седмица, когато Ечев пресреща изненадващо един от очевидците по делото и го атакува.
" Удари ме с дясната ръка с една железна тръба с думите: " Е в този момент ще ви избия, в този момент ще видиш! " Започнах да крещя за помощ, набрах 112... ", споделя Калин.
През това време синът на нападнатия мъж търси помощ от комшия, който е някогашен чиновник на " Криминална полиция ". Той пристигнал незабавно и видял, че Калин има голяма рана.
" Изпратиха патрул, само че Любомир Ечев се прибра най-спокойно у тях.15 минути давах пояснения и те след това отидоха до тях и споделиха,че не е у дома. Казах им да извикат хора - въпреки всичко това е палач под домакински арест, само че те отвърнаха,че това не е моя работа... " продължава описа си Калин.
Любомир Ечев е сниман да бяга от охранителните камери на къщата на Калин.
След нападението Ечев е разгласен за общодържавно търсене. От Министерство на вътрешните работи обаче не предизвестяват, че е той е бил под „ домакински арест” и съден за ликвидиране. Не популяризират и фотографията му.
От Министерство на вътрешните работи обясниха, че не е публикувана негова фотография, с цел да не се всява непотребен боязън.
В ранния следобяд в сряда полицията задържа Любомир. Той е в болница в тежко положение. А в четвъртък ще с организира първото съвещание по делото против него за убийството на татко му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР