Цяло лято телевизионерката, която напусна студиото, за да се пробва

...
Цяло лято телевизионерката, която напусна студиото, за да се пробва
Коментари Харесай

Лошо! Брадвата Се Стовари Върху Главата На Векилска! Ето Какво Се Случва!

Цяло лято телевизионерката, която напусна студиото, с цел да се опитва в Европейската комисия, не е стъпвала в Брюксел. Още щом времето се затопли, Мариана Векилска хукна на море. Тази година, за разлика от нормално, вместо да се излежава по родните къмпинги, тя препочете да плакне снага в морските води на южната ни съседка Гърция.

Чак до края на септември някогашната водеща на „ Тази събота и неделя “ не спря да се препича под слънцето на комшиите. След старта на дейния трудов сезон през есента, не прекъсна ваканцията, а единствено я продължи на родна земя. Съдейки по непрекъснатите й включвания от разнообразни точки на България, сладкият отпускарски живот продължава и до през днешния ден. Векилска не стопира да обикаля местата за отмора в страната ни, без да дава знаци, че ще се връща да се труди в Брюксел.

Пътувания

Засега не е ясно за какво някогашната тв звезда е в България, в случай че продължава да работи в конструкция към Европейската комисия, написа „ Уикенд “. Според осведомени, даже и служебните й отговорности да включват пътувания отвън Брюксел, не е допустимо те да са толкоз доста и всички да са свързани с места за отмора. Освен това е доста подозрително, че Мариана работи по време на пътуванията си, тъй като те са все по градчета и селца, където няма никакви летища, а се знае, че новата й работа е обвързвана с въздухоплаването. Според нейните сътрудници от Би Ти Ви е по-вероятно към този момент да е безработна.

Самата Мариана до момента не е дала обществено пояснение какво става с работата й в Брюксел. В края на предходната година тя призна, че напуща Би Ти Ви поради неустоимо предложение от европейските структури, само че няма никаква подготовка за новата си работа. Беше планувано да мине през особено образование, преди да се заеме със същинските си отговорности. Дали пък не се е провалила и това да е наложило връщането й в родината? Засега няма отговор на този въпрос.

Говори се обаче, че в Би Ти Ви постоянно има непокътнато място за нея, стига да изиска още веднъж да работи там. През септември Мариана се появи на откриването на новото издание на акцията „ Да почистим България “. С това тя даде знак, че концепцията за продължение на нейната тв кариера не й е непозната, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР