Цяло десетилетие в ефир, в което се радват на любовта

...
Цяло десетилетие в ефир, в което се радват на любовта
Коментари Харесай

Деси и Сашо посрещат 10-ия рожден ден на „Преди обед“ с много изненади за зрителите


Цяло десетилетие в ефир, в което се радват на любовта на феновете – несъмнено, това е тандемът Десислава Стоянова и Александър Кадиев. Всеки делник, двамата, дружно с екипа на „ Преди обед “ наблюдават разнообразни истории в компанията на своите звездни посетители, като осведомят и забавляват аудиторията „ чааак до обедните вести “.

За празничното юбилейно издание на „ Преди обед “ Деси и Сашо са подготвили специфични изненади за феновете на bTV. Една от тях е обвързвана с пътуването на Деси и оператора Добромир Иванов до Тренто, Италия. За 24 часа двамата надникнаха в живота на спортиста, който постоянно играе с номер 1 – Матей Казийски. Как се реализира международен триумф, по кое време пламва любовта сред „ Мис Тренто “ 2001 - Елизабета Фаруджо, и родния волейболист, ще тръгне ли синът им Александър по стъпките на татко си и ще забележим ли още веднъж Матей с тениска на български тим - всичко това единствено в „ Преди обед “ на 7 февруари.



А какво е празник без коктейли?! Екипът на предаването сигурно няма да научи, тъй като за тях ще се погрижи единственият българин стигнал до 13-ото място на Световното състезание за бармани – Димитър Петровски. На музиката в студиото ще се посвети легендата на родната клубна сцена DJ Ради, а изисканата храна ще бъде показана от началник Константин Костов.

Какво са претърпели дружно и поотделно за тези 10 години – Деси и Сашо ще опишат пред други ветерани в ефира на bTV – обичаните водещи на „ Търси се “- Меги Димчева и Нели Хаджийска. Двете са подготвили провокативни въпроси към рождениците и ще упорстват нежно да получат почтени отговори.



От екипа повдигат завесата, че ще се върнат и обратно към предишното. Чрез „ златния списък “ на „ Преди обед “ феновете ще си напомнят емблематичните срещи на Венета Георгиева с първенеца по бокс Кубрат Пулев и певицата Андреа, както и първото взаимно телевизионно изявление на две спортни митове.

В рубриката „ Родени в една година! “ феновете ще видят младия надарен математик с над 40 медала от олимпиади и връстник на „ Преди обед “ – ученика Йордан Стоянов.

За заслужен край на предаването ще звучи безконечният шлагер на ФСБ - „ След 10 години “, изпълнен онлайн от Иван Лечев и Иван Иванов от „ Гласът на България “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР