„Цялата власт е в ръцете на една партия –държава и

...
„Цялата власт е в ръцете на една партия –държава и
Коментари Харесай

Иво Христов: Цялата власт е в ръцете на една партия –държава и дори на едни човек

„ Цялата власт е в ръцете на една партия –държава и даже на едни човек. Вие знаете, че този човек разполага с цялата държавна хазна, че той се разхожда триумфално из страната сега и дава обещания за пари. Това са вашите пари. Във всеки миг в който медиите споделят Борисов отпусна, даде, даде обещание, проверете джобовете си, той бърка там някъде с цел да ги даде тези пари. " Това съобщи Иво Христов, претендент за евродепутат от "БСП за България " дружно с претендента за евродепутат на левицата Иван Кръстев на заключителното събитие от акцията в Разград.

По думите му, с цел да не продължава това, поради което България е една обезлюдяваща и демографски умираща страна, която сътвори класа от евромилионери с техните жилища, къщи за посетители, къщи в Барселона и която прогони 2 млн. българи зад граница би трябвало да гласуваме на идните избори.

Иван Кръстев също съобщи на разградчани, че е време е да сложим завършек на този израстък. "Ние сме хора които към този момент 130 години отстояваме тезите на солидарността справедливостта и разбирателството сред хората. Всеки от нас е еднакъв в правото и опцията да го направи. Аз не желая да ви пропагандирам най-малкото тъй като след два дни следва най-красивия български празник на духа, той е мой празник по ред аргументи. Това което желая да ви кажа е, че както нашите първоучители, възродители са повярвали в свободата на духа, повярвайте и вие! ", сподели Кръстев.

Според него идва нов ден и начало след 26 май. "България няма да е същата, тъй като Българска социалистическа партия е единствената мощ което е побеждавала ГЕРБ и ще го направи още веднъж тази неделя. Ще спечелим тези избори и ще донесем смяна в България ", заключи Кръстев.

По рано денем двама претенденти се срещнаха с жителите на Исперих и Кубрат.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР