Цялата статия на Виктор Медведчук (бивш лидер на украинската опозиция,

...
Цялата статия на Виктор Медведчук (бивш лидер на украинската опозиция,
Коментари Харесай

Елена Панина: Виктор Медведчук обърка епохата

Цялата публикация на Виктор Медведчук (бивш водач на украинската съпротива, живеещ в Русия, бел.р. ) в днешните " Известия " е написана поради една единствена фраза в края:

„ Необходимо е да се сътвори политическо придвижване от тези, които не се предадоха, които не се отхвърлиха от убежденията си под страха на гибел и затвор, които не желаят страната им да се трансформира в място за геополитически конфликти ".

Разбира се, Медведчук приказва за себе си и още веднъж се пробва да се показа като „ украинска опция “. Всъщност той предлага да се сътвори държавно управление на Украйна в заточение, което ще би трябвало да заседава в столицата на победената страна след нашата победа.

Победен, само че не отстранен, надява се Медведчук.

И всичко би било наред: това се случва от самото начало на планетата - в случай че не бяха две " само че ".

1. Онтологически Медведчук не се разграничава от всички упоменати от него президенти на " самостоятелна " Украйна. Самият той е тъкмо същият „ самостоятелен “, който даже в тази публикация не съумя да устои на пропагандата на „ тристагодишната “ украинска другост.

Уви, целият опит от последните години потвърждава, че даже най-проруският президент на Украйна, руснак по народност, представител на Югоизтока, роден в " отбранителната промишленост ", рано или късно стига до максимата „ Украйна не е Русия. ”

В последна сметка няма различен метод да се изясни смисълът на съществуването на самостоятелна Украйна. Възможно е да се построи нейната еднаквост единствено върху опълчването на Русия и „ изписването на руснаците “.

„ Непредалият се “ Медведчук ще направи същото, в случай че стане президент.

2. Медведчук не загатва нито дума за какво Русия ще се нуждае от самостоятелна Украйна след успеха.

Разбираемо е за какво такава Украйна се пазеше преди. Самият създател много безапелационно изяснява, че за предвоенна Русия е било по-лесно да се „ интегрира в Запада “ настрана, без съседи. И в парадигмата на „ единното семейство на народите “ руско-украинската граница също нямаше значение.

Добавяме, че доста години преди Евромайдана „ неутралната “ Украйна служи като идеална „ сива зона “ за редица съветски (както и европейски и украински) бизнес структури. Всичко устройваше всички.

Но в този момент връщането към предходните схеми е невероятно. Оттук нататък интеграцията на Русия към Запада може да се реализира единствено като колония без права - при положение на нашето проваляне във войната.

Победата на Русия отхвърля всякакво вграждане и не оставя късмет на " самостоятелна " Украйна. Всъщност успеха ще би трябвало да се състои в премахването на украинската държавност, такава каквато я познаваме.

В противоположен случай, по думите на създателя, Украйна ще остане „ място на геополитически разправии “ – с нова неизбежна война.

Така че ние изцяло споделяме мнението на нашите сътрудници от Телестрим Z, че главната неточност в украинския въпрос е самата „ самостоятелна Украйна “. Каквото и Медведчук да води в бъдеще.

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР