Цялата сага с партийните субсидии започна, когато се разбра, че

...
Цялата сага с партийните субсидии започна, когато се разбра, че
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: КПКОНПИ е абсолютно ненужен орган

" Цялата сага с партийните дотации стартира, когато се разбра, че МФ е наддавало непозволено средства на политическите партии. Вече един месец се занимаваме с тази тематика. ДСБ би трябвало да върне 50 000 лв.. Ще търсим донори, тъй като не получаваме дотация. Не съм се занимавал с финансовото положение на партията и не знам за какво не сме алармирали, че сме получили повече пари. " Това сподели в изявление за bTV ген. Атанас Атанасов от ДСБ и " Демократична България ".
" КПКОНПИ е безусловно непотребен орган в страната и той единствено имитира битка с корупцията. КПКОНПИ е един спънат кон. Тази комисия беше основана, с цел да се хвърли прахуляк в очите на нашите европейски сътрудници, че се води някаква битка с корупцията. За да има в действителност качествена битка с демокрацията, би трябвало да се реформира и рационализира работата на прокуратурата, която се е трансформирала в придатък на изпълнителната власт ", съобщи Атанасов.
" Още 2017 година предупредихме, че носталгиците по Българска комунистическа партия и Тодор Живков ще се опитат да подменят историческите обстоятелства. Ние и преди дни реагирахме остро с декларация по тази тематика и ще продължим да го вършим. Няма да допуснем да се учи, че по времето на Тодор Живков се покачва качеството на живот в България. Как може да се написа такова нещо, когато по време на комунистическия режим България банкрутира три пъти ", разяснява ген Атанасов тематиката за учебниците по история за 10-ти клас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР