Цялата придворна политология беше пусната днес като нервнопаралитичен газ из

...
Цялата придворна политология беше пусната днес като нервнопаралитичен газ из
Коментари Харесай

Депутат: Придворната политология беше като невропаралитичен газ в сутрешните блокове

Цялата придворна политология беше пусната през днешния ден като нервнопаралитичен газ из утринните блокове. Трудно се преразказват детонациите на мозъчния колапс, само че в случай че създадем опит опорната точка гласи следното: " компроматите отвращават хората, ГЕРБ се втвърдява, никой не печели от свадите ".
Това не е разбор, това е изказване с равнището на надпис в социална тоалетна. Ами, в случай че фотосите са същински, това компромат ли е? Някой потвърдил ли е, че са фалшификат? Или щом ГЕРБ кажат нещо то се трансформира в религиозна истина, написа в обществената мрежа фейсбук журналистът и народен представител от левицата Александър Симов. 
Аз персонално имам чувството, че всички фотоси са достоверни. Поне едната от тях бе приета за същинска и от Бойко Борисов. Тоест в този случай имаме нещо доста повече от компромат - имаме действително покачване на завесата, което да хвърли светлина в сенчести кал на ръководещата партия.
В този смисъл виждам в действителност много отвратени хора, само че не от политиката въобще, а от уродливото задкулисие на ГЕРБ. Ако всички са отвратени по принцип за какво Борисов изглеждаше паникьосан като холивудски продуцент, разкрил отрязана конска глава в леглото си? Изобщо считам, че придворните звездобройци би трябвало да се потрудят повече, с цел да си заслужат хонорарите.
Че през днешния ден гледах по какъв начин една бледна професора се опитваше да ни изясни по какъв начин някой се опитвал да " руинира " облика на Борисов и по какъв начин едното известие се губело в другото (каквото и да значи това) и си споделях като лирическия воин от едно стихотворение на Брехт: " Как уморително е да си злобен ", добавя още Симов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР