- Цялата книга е стон по ужасите на миналото и

...
- Цялата книга е стон по ужасите на миналото и
Коментари Харесай

Доктор Тотко Найденов: Тежкоболни хора решаваха съдбата на милиони

- Цялата книга е вопъл по ужасите на предишното и паника за бъдещето на обезумялото самоубиващо се човечество.
Доктор Найденов, предупреждавате читателите си, че най-новата ви книга е страшна. Защо?


- Написах тези страници във връзка 80-ата годишнина от оповестяването на Втората международна война. Тя разкрива ужасни данни за хората, които са решавали орисите и живота на милиони.

- Какво открихте за здравето на Бащата на народите?

- Сталин в никакъв случай не си смъква ботушите и не си събува чорапите, може би с цел да не се вижда дяволското слепване на втория и третия пръст на левия му крайник.

Рядко се къпе, не си мие пожълтелите от тютюна зъби

Изпитва под паника боязън от зъболекари. Затова и не се усмихва. Не се съблича пред никого. Само няколко лекари знаят, че има псориазис.

Втората му брачна половинка Надежда е щерка на приятеля му Сергей Алилуев. Освободен от каторга, Йосиф отива в Баку. Съпругата на Сергей, палавницата Олга Евгениевна, приема прекомерно безрезервно госта. Дъщеричката й Надежда се ражда тъкмо 9 месеца по-късно.

Затова и до през днешния ден историците си блъскат главите над загадката: дали тя не е както брачна половинка, по този начин и щерка на Сталин.

- Пишете, че след нападението на Германия Вождът е бил доста обезпокоен и изплашен и даже се е крил с дни. Но въпреки всичко той побеждава. Какво се случва след това?

- След войната Сталин е преизтощен от напрежението, нездравословния живот, запоите, пушенето. Все по-лесно се изморява, не помни имената на сътрудниците си, непрекъснато е в неприятно въодушевление, очевидни признаци на атеросклероза и хипертонични рецесии. Изключително подозрителен.

Говори за възможното си отдръпване и следи по какъв начин в политбюро подскачат: “Няма различен, с изключение на вас, Йосиф Висарионович.”

Два месеца преди да издъхне, Стопанина разпростира гневна акция против лекари евреи. Повод му дава клеветническото писмо на някоя си доктор Мария Тимощук, която упреква популярните си сътрудници, че са уморили всеобщия палач Андрей Жданов.

В навечерието на скалъпения развой, вечерта на 5 март 1953 година обаче, Вождът умира от просторен хеморагичен инсулт. Мозъкът му е болен и изтъркан. Фаталният край е неизбежна последица от дългогодишната, нелекувана хипертония. След гибелта му делото против “убийците в бели престилки” е прекъснато, а на докторката доносничка лишават ордена.

Дори и мъртъв, Бащата на народите продължава да сее гибел

Два милиона идват, с цел да се поклонят пред вкочаненото му тяло. Петстотин от тях са смазани, задушени и умират.


Доктор Тотко Найденов

- Какво демонстрираха изследванията ви за здравето на Хитлер?

- Адолф Хитлер изпитва боязън от всевъзможни заболявания, изключително от рака. Ненавижда имунизациите и не разрешава ваксинирането на бойците си против тетанус, заради което хиляди измират на фронта.

Страх го е от бацилите и постоянно си мие ръцете. Обича животните, става цялостен вегетарианец, даже не разрешава потребление на свинска мехлем в кухнята му.

Фюрерът има тежко личностно разстройство - крещи и вие до несвяст, трептящ и цялостен облян в пот. Той е мегаломан и нарцис, евентуално заради ниския си растеж и неналичието на обучение. Има шизофренно държание, злопаметен е.

Най-желаният мъж в Германия е “сексуално извратен”, импотентен, с пристрастености към садо-мазохизъм и копрофагия (задоволяване при изхождане на дамите върху лицето му). Първата му държанка е Ангела (Гели) Раубал, щерка на заварената му полусестра Ангела.

Тя е на 13 години, когато стартира връзката им. Преди да се самоубие, Ангела споделя с камериерката на хотела, че чичо й Адолф я кара да прави “странни и неописуеми неща”...

Хитлер се съблича пред 19-годишната кино актриса Ренате Мюлер и я кара да го рита в слабините, стенейки: “Аз съм замърсен, бий ме, бий ме!”. Скоро тя пада от хотелската си стая в Берлин. От англичанката Уинфред Вагнер, племенница на обичания му композитор, Хитлер желае да го шиба с камшик.

Импотентност, съчетана с мазохизъм, инцест, педофилия, и - най-гнусната! - копрофагия: това съставлява половият живот на този подлудял необикновен международен изверг.

- Стигаме до английския министър председател Уинстън Чърчил?

- Той е роден в седмия месец. Майка му - американката Джени Джероум, от самото начало на бременността безгрижно се забавлява - танцува по балове, върви на лов. Веднъж пада от коня и ражда. С отрочето едвам оцеляват.

От млади години недоносчето е алкохолизиран лакомник, на обед пресушава най-малко половин бутилка вино, по-късно гаврътва първото си уиски, последвано от бутилка шампанско.

Преди лягане изпива чаша коняк “Наполеон”. Когато е в въодушевление или на делова среща, избира съветска водка с черен хайвер. Пафка по петдесетина пури на ден. Ясно, че е хипертоник с омазнен черен дроб, което е съчетано с обща атеросклероза. Цяло знамение е, че не развива цироза, която рано би го отмъкнала в гроба.

Чърчил постоянно получава пристъпи на стенокардия (гръдна жаба). На 67 го връхлита инфаркт, само че единствено след 48 часа, въпреки и бледен и с олюляваща се походка, отива на банкет. Вече в съпротива, получава първия си инсулт и онемява за малко. Въпреки това още веднъж става министър председател.

Само 4 месеца по-късно, през февруари 1952 година, отново го връхлита мозъчен удар. Оттогава приказва мъчно, елементарно не помни, опонира си, губи мисълта и не може да я следва. През цялото време изпитва главоболие, очевидно дължащо се на мозъчна атеросклероза, по-леки исхемични инсулти и чести хипертонични рецесии. Подава оставка на 80!

След пенсионирането му е сполетян от трети инсулт, последван от епилептични гърчове, само че даже четвъртият не го отнася в гроба.

Отдавна руина, Чърчил не се отхвърля от пурите и алкохола

Издъхва на 91 години, само че при един рационален живот би надхвърлил и стоте.

- Рузвелт също е от огромната тройка, която е решавала ориста на човечеството. Какво знаем за него?

- Той е правист. На 39 години боледува от детски паралич и от този момент е имобилен от кръста надолу. С Елинор има 5 деца.

Бракът им е пред разпад, когато тя намира в джоба му любовни писма от секретарката си Луси Мърсър. Вдига му скандал, само че се спогаждат да запазят фамилията, без да вършат секс. Франклин продължава със свалките, а грозноватата Елинор скоро ще стане една от най-известните лесбийки в света.

Въпреки тестванията Рузвелт печели поредно цели четири президентски мандата. Постепенно обаче развива генерализирана атеросклероза и непрекъсната тежка хипертония плюс сърдечна непълнота и неизброимите микроинсулти.

Измъчва го и хроничният синузит. Личният му доктор доктор Рос Макинтайър притъпява болките, като непосредствено вкарва кокаин в носната лигавица. Така, наблъскан с опиат, към който към този момент е привързан, тонизираният американски президент бодро афишира война на Япония.

По време на борбите претърпява инфаркт. Страда и от бронхит, само че все пак съвсем непрестанно пуши. Силно се утежнява и почеркът му - очевиден симптом на засилваща се мозъчна склероза, голям брой микроинсулти и появил се Паркинсон.

Развива заболяването на Алварес: внезапна смяна на настроението, унесеност, лесна уморяемост, разконцентрираност, губене на мисълта и неверна самокритика. И този толкоз болен човек е главнокомандващ на голямата американска войска. В това положение обмисля да хвърли съвсем готовата атомна бомба над Берлин.

На съдбовната среща на тримата огромни в Ялта Рузвелт е внасян и изнасян на ръце от своите охранители. Той от дълго време не може да мисли рационално и да се концентрира.

На 63 Рузвелт има лъчение на неотдавнашен мъртвец

Пуши цигара след цигара. Няма сили да държи десницата си, когато се здрависва, би трябвало да я подпира с лявата си ръка.

Често задрямва, не следи диалозите, които прекрояват света, не може да се концентрира, не помни тематиките. Не чете бележките, подавани му от Чърчил, който от ден на ден беснее от пораженческото, неуместно и лековерно държание на американския президент пред лукавия лъжец Сталин.

На третата вечер Рузвелт развива хипертонична рецесия, кръвното му е 300/170!! При това състояние подялбата на света ще бъде безпроблемна. Той е подготвен да даде Европа на Съветския съюз.

Вярва, че Сталин няма да се държи сурово, когато влезе там... Казва, че с него би се схванал по-добре, в сравнение с с Чърчил, и е подготвен да работят дружно за един свят на демокрацията и мира. Това обаче се оказва цялостна заблуда.

Исак ГОЗЕС
/вестник "Над 55 "/
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР