"Цялата информация, която се бълва, не е вярна. Това е

...
"Цялата информация, която се бълва, не е вярна. Това е
Коментари Харесай

Синът на Аня Пенчева: Заплашваше приятелката ми, не съм го бил!


"Цялата информация, която се бълва, не е вярна. Това е един нападателен господин, който заплашва дами. Заплашил е и Ива. Заплахите са отправени с особена свирепост ".

Така синът на актрисата Аня Пенчева – Ангел Караньотов разяснява ареста си.

Караньотов и приятелката му Ива Русинова бяха арестувани поради побой над 39-годишен софиянец. Инцидентът е станал в неделя покрай летището край Сапарева баня.

"Каза ми, че на тази писта няма да остана жива здрава, пристигна да ми се покаже кой е. Каза ми, че съм щяла да пострадам. Бях с приятелката си. Обадих се на Ангел да му кажа, че съм извънредно обезпокоена, че сме две дами и ни заплашват ", съобщи Ива Русинова.

"Има закани. Защо полицията не обърне внимание на това? Г-нът събира формация. Това е нападателен човек, който в деня на случката е направил най-малко 10 спора с мотористи. Това, че аз съм отишъл в този миг там, че са го ступали, че са му счупили зъбите някакви хора – не го прави почтен автоматизирано ", настоя Караньотов пред Нова тв.

Той описа, че когато приятелката му се е обадила уплашена, че някакъв мъж я заплашва, той незабавно тръгнал към мястото.

"Отивам и в този миг се разиграва някаква кавга. Това, че съм бил там и това, че съм наследник на Аня Пенчева, не ме прави отговорен. Има фотоси, има доказателства, дано някой да каже дали съм бил замесент ", съобщи Караньотов.

Според Ива Русинова разправията е станала на към 100 метра от двамата.

"Случваше се надалеч от нас, бяха се събрали хора от цялото летище”, описа Русинова. По думите й двамата имат издадени призовки в качеството им на очевидци.

"Отидохме в полицията и дадохме показания ", изясни Русинова.

"Дадох си показанията, лежах си 24 часа както си му е реда ", добави Караньотов.

Мъжът, който е бил обичай - Ахмед Шерифов отхвърли коментар.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР