Цялата главна улица на Шемшево – от входа на селото

...
Цялата главна улица на Шемшево – от входа на селото
Коментари Харесай

Даниел Панов: Цялата главна улица на село Шемшево ще бъде преасфалтирана

Цялата основна улица на Шемшево – от входа на селото откъм Велико Търново до изходите към Буковец и Пушево, ще бъде преасфалтирана. Одобрен е планът, импортиран в Междуведомствената комисия за възобновяване и подкрепяне. Ремонтирани ще бъдат и два водостока. Добрата вест пред повече от 100 поданици на Шемшево оповестиха досегашните кметове на община Велико Търново и на селото Даниел Панов и Кирил Ангелски, които са и претенденти за нови управнически мандати, издигнати от ГЕРБ.

„ Сред главните цели за идващите четири години е обновяването на детската градина и създаване на канализация, като планът ще е общ дружно със прилежащото село Леденик. Напредва и предпроектното изследване за газификация на двете обитаеми места”, обясниха Панов и Ангелски.



Жителите на Шемшево дадоха висока оценка за направеното досега. „ Особено значимо бе построяването на новия мост по пътя към Велико Търново”, подчертаха хората. Селото се гордее с напълно нов парк, построен тази есен, преасфалтирани улици, както и две спортни стадиони с осветяване. В градивния и другарски диалог участваха и доста от претендентите за общински съветници от мощния тим на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили с номер 43 в бюлетината. В Шемшево останаха с доста прелестно усещане от листата, в която всеки е потвърден експерт в своята сфера и с качествата си ще работи за Велико Търново и общината.

Ремонт на покрива на читалището в село Момин общ брой и на директния път до Хотница са измежду главните цели за новия мандат. И в това обитаемо място Даниел Панов и претенденти за общински съветници от ГЕРБ бяха топло посрещнати от локалните поданици. Хората бяха безапелационни, че селото се развива, образът му става все по-добър, а с това и жителите се усилват, като последното е ясна наклонност през последните години.



Силна е прочувствената връзка на Даниел Панов със село Малки чифлик, където е родната къща на неговата майка. Домът е връстник на постройката на кметството и е на повече от 100 години.

Местните поданици останаха удовлетворени, че се поставят съществени грижи за църквата. В поддръжката и ремонтите на храма през последните години са вложени над 28 000 лв., възобновени са шест икони, откраднати през 90-е години на предишния век. Извършена е съществена реорганизация на постройката на кметството, където се обитава и здравната работа. Почти всички улици в селото са ремонтирани, някои от правите в никакъв случай до момента на са имали асфалтова настилка. В Малки чифлик е построена нова детска площадка, а младежкият клуб обезпечава смислени занимания на повече от 30 деца през ваканциите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР