Цяла седмица върху гримьора Валентин Кулагин се изсипват купища негативни

...
Цяла седмица върху гримьора Валентин Кулагин се изсипват купища негативни
Коментари Харесай

Мегз защити Кулагин, после изтри снимката

Цяла седмица върху гримьора Валентин Кулагин се изсипват купища отрицателни мнения. Никоя от звездите, които той гримира като Черната Златка не смеят да го защитят, тъй като ще си навлекат гнева на възмутените фенове.

Снощи обаче, най-коментираната риалити звезда Мегз си разреши да разяснява тематиката. Мегз постна фотография на стената си с спорен текст, от който не стана доста ясно дали се подиграва на Кулагин или го пази. Тя написа:

“Гледате ли? Познахте ли блузата? Оказва се, че и “Аристокрацията” от най-висшето общество носи MEGZ. Валче ".



Изглежда гримьорът носи женските облекла на Каканашева. Той претендира, че употребява единствено най-скъпите артикули, само че наподобява Мегз му е уязвимост и прави изключение.

Фактът, че хубавицата е поставила думата “аристокрация” в кавички приказва повече за насмешка. От друга страна, пък тя е сложила името на гримьора в най-галената му форма в сърце.



фотография: Instagram

Последваха стотици мнения. Много от хората не разбираха по какъв начин мощен темперамент като Мегз може да пази сходен озлобен и мрънкащ човек. Други пък спореха, че тя по-скоро го иронизира, написа ХотАрена.нет

Най-странното, обаче, е че Мегз изтри поста няма и час след стартирането му. Изглежда хубавицата се почувства неразбрана или реакцията на коментиращите не е била съгласно упованията й. Тя реши, че не търси сходен звук и с цел да избегне медийното внимание по тематиката върху себе си побърза да изтрие фотографията. Но към този момент беше прекомерно късно. Какво мислите вие за гримьора Кулагин и реакцията на Мегз?

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР