Цяла седмица Банско е под карантина и режимът не е

...
Цяла седмица Банско е под карантина и режимът не е
Коментари Харесай

Хората в Банско очакват падане на карантината след 29 март

Цяла седмица Банско е под карантина и режимът не е изменен. В града се позволяват единствено колите със специфичен режим.

Хората в града съблюдават ограниченията и си седят у дома. След 29 март, в случай че няма различен случай на инфектирани, карантината евентуално ще падне.
Недоволство в Банско против карантината Малки цехове ще банкрутират, тъй като не могат да извършват поръчките
Всяка вечер бансканлии дрънкат звонци от къщите си, а църковните камбани бият. На интернет страницата на община Банско хората могат да получат настояща информация.

Там няколко пъти в седмицата пускат забавни неща за града.

Влизането и излизането от града са неразрешени за 14 дни от 18 март. Градът беше комплициран под карантина поради голям брой случаи на инфектирани с ковид, а ски зоната не работи.

Коронавирусът и България Кои маски са подобаващи за отбрана от ковид Бебе на един месец е със подозрение за ковид в Пловдив Николаос Цитиридис - самичък в студиото си от довечера по bTV Частните лечебни заведения имат запас да се включат в битката против COVID-19 Директорът на търновската болница: Тестът за COVID-19 на 4-годишното дете излиза довечера Недоволство в Банско против карантината Знаят ли завърналите се от гурбет за ограниченията против ковид Щабът: 202 са инфектираните с ковид у нас Щабът ще желае всички лечебни заведения да обособят отделения за лекуване на пациенти с COVID-19 (ОБЗОР) Заради ковид: Очаква се сериозен растеж на безработицата у нас Радев за подкрепеното несъгласие: Българският парламент прояви отговорност Болните от COVID-19 минаха 200 Без лекции в Софийския университет до 10 май поради ковид ПФЛ предложи няколко разновидността за довеждане докрай на сезона в Първа лига Гърция вкарва ограничавания за влизане на непознати жители без ясна цел на пътуването С религия против пандемията: Отец поръси Бургас със светена вода… от пикап (ВИДЕО) Снеговалеж по време на рецесия: Зимата се завърна. 172 снегорини чистят улиците Димитър Манолов: Без подозрение ще се усили безработицата поради изключителното състояние И Папи Ханс написа ария за ковид bTV Репортерите: COVID-19
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 218 0 3 3 Света 422959 377 18907 109144 Заразени* Нови Починали България 218 0 3 Света 422959 377 18907
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР