Цяла поредица от нарушения взривиха спокойствието в Пловдив. Гергов взривява

...
Цяла поредица от нарушения взривиха спокойствието в Пловдив. Гергов взривява
Коментари Харесай

Ал. Симов: Гергов е рана на партията, не принадлежи на БСП, влече го ГЕРБ

Цяла поредност от нарушавания взривиха спокойствието в Пловдив. Гергов взривява спокойствието. Правилата в Българска социалистическа партия важат за всички. Колкото и да си богат. Това е откритата рана в Българска социалистическа партия. Откакто стана водач на Българска социалистическа партия в Пловдив Гергов е рана на партията. Ценностно и идейно той не принадлежи на лявото пространство. Така разяснява изгонването на Георги Гергов от Българска социалистическа партия депутатът Александър Симов.
Гергов не принадлежи на Българска социалистическа партия. Той е за партията, към която го влече сърцето - ГЕРБ. Подкрепата му за Борисов е явна. Трябва да позволи вътрешния спор в себе си и отиде там, където го влече, добави той.

При първия локдаун на ГЕРБ той даде изявление, в което сподели, че Българска социалистическа партия би трябвало да поддържа ГЕРБ. Тогава централата на " Позитано " бе залята от претенции срещу Гергов.

Да не приказваме за държавни разхищения - 41 млн., които Гергов получи за дупката в Пловдив, напомни социалистът.

И не на последно място - резултатите от изборите. Той не притегля външна страна. Той разгонва социалистите. Хората отхвърлят да гласоподават за Българска социалистическа партия поради Гергов. Той даде образец, когато Гергов се кандидатира за кмет в Пловдив и остана пети, уточни той.

Конфликтът бе, когато Гергов бе изваден от Нинова поради срещата в ЦУМ. Той тогава се разгласи " за кардинален " критик на Нинова. Повтарям - активността на Гергов изобилства от нарушавания, безапелационен бе Симов.

Два пъти сме настъпвали една мотика, в случай че я настъпим трети път е неприятно. Така той отговори на въпрос за възможна коалиция с Движение за права и свободи. Задачата пред Българска социалистическа партия е да реализираме положителни резултати на изборите. После предстоят диалози за колегата. Нелогично и авансово да се давим в това тресавище, сподели още той.

Симов изрази персонално мнение, че желае за претендент на президент на Българска социалистическа партия още веднъж да бъде Румен Радев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР