Цяла орда български знаменитости дадоха гласовете си на героите в

...
Цяла орда български знаменитости дадоха гласовете си на героите в
Коментари Харесай

Албена Михова става шеф на Стоян Алексиев в Аз, проклетникът 3

Цяла орда български звезди дадоха гласовете си на героите в едно от най-чаканите заглавия това лято – "Аз, проклетникът " 3. Сред любимците от театралната сцена и телевизионния екран, които ще чуем в кината от 30 юни, са Албена Михова, Стоян Алексиев, Румен Угрински и Александър Кадиев. Това оповестиха от "Форум филм България ".

Доайенът на българското кино и спектакъл Стоян Алексиев застава зад микрофона и за трети път дава гласа си на основния воин – Гру. В "Аз, проклетникът " 3 артистът се изправя пред едно напълно ново предизвикателство – този път озвучава не един, а цели двама герои. След като Гру оставя най-търсения нарушител да се измъкне, неговата професионална известност е срината и той е отхвърлен от работа. И тъкмо когато е в най-голямата дупка, научава, че има брат близнак, за който не е и подозирал. Именно тези двама братя приказват на български с гласа на Стоян Алексиев. Предизвикателството в дублажа на този филм е двойно, а по какъв начин звучат близнаците Гру и Дру, ще разберем от 30 юни в кината на 2D и 3D.

Култовата комедийна актриса Албена Михова за повторно застава зад микрофона за дублажа на "Аз, проклетникът " 3. Любимката на публиката озвучава властната шефка на Гру и Луси, която не търпи неуспехи на работното място и след толкоз сериозен гаф, като стартирането на независимост на Балтазар Брат, бързо отстранява от работа виновника. Самата Албена споделя за героинята си Валъри: „ Моята героиня е леко звяр. Шефка, която сменя доста настроенията с ударения. Общо взето е много внезапна. “

Водещият на "Господари на ефира " и обичан български артист Румен Угрински дава гласа си на един от новите герои в "Аз, проклетникът " 3. Неговият Клайв е нарушител от ново потомство – обичаното роботче на Балтазар Брат от времето, когато е бил телевизионна суперзвезда. Години по-късно Клайв продължава да бъде правилен другар на злодея, като се грижи всяка негова потребност да бъде задоволена – от това да избере ария от 80-те за декор на техните пъклени проекти, до това да се погрижи за егото му като му напомни славните дни на международно боготворене.

Друго обичано телевизионно лице одобри предизвикването да застане зад микрофона и да озвучи воин в "Аз, проклетникът " 3. Водещият на "Преди обед " по bTV Александър Кадиев дава своя глас на водещ на вести в новото премеждие на Illumination. Новото амплоа на едно от младите лица на българския спектакъл като водещ на вести в анимация ще забележим в "Аз, проклетникът " 3, който идва в кината на 2D и 3D от 30 юни.

Сред екипа, който озвучава новата анимация на Illumination, са и актьорите Гергана Стоянова, Петър Калчев, Радина Стоянова, Ирена Велчева, Петър Върбанов, Малена Шишкова, Николай Пърлев и Павел Петков.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР