"Цяла нощ работихме по Брекзит. Има изглед този катаклизмът да

...
"Цяла нощ работихме по Брекзит. Има изглед този катаклизмът да
Коментари Харесай

Борисов: Ако има виновни с апартаментите, ще си понесат последствията! ГЕРБ се бори с корупцията, а не БСП


"Цяла нощ работихме по Брекзит. Има аспект този катаклизмът да се позволи още тази седмица. Европейски Съюз постоянно е бил диалогичен. Важно е да има Брекзит с правила. Затова се направи този компромис. Подкрепихме това решение ", това съобщи министър председателят Бойко Борисов от Брюксел.

Той бе безапелационен, че щом се прибере назад в България ще ревизира проблема с "апартаментите ". "Ако има отговорни ще си понесат следствията. Всеки, които си е превишил правата, ще си понесе следствието. Чух се с всички по телефона и те бяха безапелационни, че всичко е законно. Все отново няма да ги събуждам в 1-23 през нощта по телефона, с цел да ги подпитвам ", безапелационен бе министър председателят.

"Ние нашите последици ще си понесем. Тая партия съм я основал, за се бори с корупция, с корупцията на комунистите, която вършиха в продължение на столетие ", отсече Борисов.

"БСП в последните си дни на ръководство, одобриха закон, който гласи, че не им се търси отговорност за нищо, за какво не разясняваме това ", попита министър председателят и добави: "Те нанесоха провали на българския народ, каквито никоя друга партия в историята на България, не е правила ".

"Никак не ме е боязън да водя война ", сподели още Борисов./Blitz.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР