Цяла нощ при закрити врати и в условия на пълна

...
Цяла нощ при закрити врати и в условия на пълна
Коментари Харесай

Петър Витанов: Силово се налага Европа на две скорости!

" Цяла нощ при закрити порти и в условия на цялостна неяснота продължиха договарянията по пакет „ Мобилност “. Силово и без опция за приемане на градивни оферти Финландското председателство и тримата докладчици потвърдиха, че Европейски Съюз от дълго време върви на две скорости, договаряйки решения в ущърб на „ периферните “ страни от Източна Европа. ", написа във Facebook ръководителят на Делегацията на българската социалисти в Екологичен потенциал Петър Витанов.

" В препоръчаната договорка участва наредба за връщането на транспортното средство на всеки осем седмици в страната по регистрация. Законодателят заявява воля да не задължава лидера да се прибира един път на четири седмици, само че правната дефиниция по на този текст е към момента неприемлива и предстоят доуточнения. Командироването няма да се ползва за двустранни транспорти и при осъществяване на две спомагателни доставки в границите на интернационален курс. За каботажните интервенции се плануват до три интервенции в границите на седем дни и четиридневен интервал на изстудяване.

Новоизбраният комисар по превоза, госпожа Валеан се разгласи твърдо срещу текстовете, които позволяват връщане на транспортното средство а всеки осем седмици, обявявайки ги за лицемерни и несъответстващи на признатата през вчерашния ден нова „ Зелена тактика “. Сега би трябвало препоръчаната договорка да получи утвърждение първо в Европейския съвет, а след това и в Екологичен потенциал. Борбата за правдивост занапред следва! ", се споделя още в профила на Витанов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР