Цяла нощ прекарахме в манастир със запалени свещи и търсихме

...
Цяла нощ прекарахме в манастир със запалени свещи и търсихме
Коментари Харесай

Марешки с поредна атака срещу ОП, нарича ги примати и фъфлещи изверги

Цяла нощ прекарахме в манастир със запалени свещи и търсихме сакралното число 300 лв. пенсии в Бюджет 2019, само че не го открихме.

Това съобщи трибуната на Народното събрание водачът на Воля Веселин Марешки, като размаха предизборната стратегия на Обединени патритоти в едната ръка, а в другата свещ, мушната в пластмасова чашка. Той атакува Оперативна програма за обстоятелството, че те бяха записали като приоритет в програмата си, че пенсиите ще станат 300 лв.. "Парите за пенсии обаче отлетяха за Граф Игнатиево в цялостна радиотишина за покупката на 8 самолета ", добави Марешки.

Поредната офанзива на водача на "Воля " пристигна единствено половин час, откакто вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов още веднъж беше на прицела на Марешки, който го упрекна косвено, че той е на дъното на поискания му имунитет. Марешки предсказа, че след неговата декларация такава щял да произнесе и "един примат ", след което председателката на парламентта му направи забележка за езика. Марешки я увери, че бил доста деликатен и продължи с обидите. "Бог е милосърден, ние сме сигурни, че и на тези изверги ще елементарни. Намерете време сред далаверите, влезте в някоя черква и се молете на българския народ да ви елементарни ", обърна се той към патриотите. Те, "освен да фъфлят някакви неща, трябвало да четат и книги, само че освен творчеството на техния водач ", приключи Марешки.

В отговор Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация съобщи, че повода за следващата изява на водача на "Воля " е поисканият му имунитет дружно с още двама негови депутати. "ВМРО не е спекулирала със съдбините на българите зад граница, ние сме съгласни да бъдем проверявани и проучвани, подготвени сме да застанем на детектора на лъжата и той също, с цел да забележим кой лъже и кой не лъже. Едно е да твърдиш нещо от трибуната, друго е то да е правилно ", отговори Ангелов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР