Цяла нощ, на всяка цена! Хартиената коалиция току-що реши парламентът

...
Цяла нощ, на всяка цена! Хартиената коалиция току-що реши парламентът
Коментари Харесай

ПП и ДБ стягат протест срещу Хартиената коалиция

„ Цяла нощ, непременно! Хартиената коалиция преди малко реши Народното събрание да заседава, до момента в който не одобри дефинитивно измененията в Изборния кодекс. ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са твърдо решени да върнат хартията и да прегазят дефинитивно изборния развой, да ни върнат страната ни десетилетия обратно ”. Това се споделя в позиция от „ Продължаваме промяната ”, оповестена на тяхната Фейсбук страница и изпратена до медиите.

В отговор на удълженото съвещание на Народното събрание от Политическа партия приканват хората да се съберат на митинг в 18:30 пред Народното събрание против “Хартиената коалиция ”.

От “Демократична България ” също изпратиха призив за обединени дейности с ПП съвместно изказване на водачите на двете обединения в кулоарите на Народното събрание. То пристигна, след като  ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия обявиха, че желаят измененията в Изборния кодекс да бъдат напълно признати на съвещанието в четвъртък, даже и то да продължи до през нощта.

Заради това решение падат съвещанията на няколко комисии, акцентират от Демократична България.

“ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия сложиха хартиената бюлетина над законите по Плана за възобновяване и резистентност, за бюджета, за налога върху свръхпечалбите на енергийните сдружения и “Лукойл ”, които трябваше да се гледат следобяд в комисии. Всичко това е по-малко значимо за тези три партии от това да откраднат изборите с хартиена бюлетина ”, сподели съпредседателят на Политическа партия Асен Василев, и прикани да не се позволява връщане към “чувалите на ГЕРБ, чувалите с кеш от автомагистрали и чувалите в бюлетини ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР