Цяла кооперация в район Южен в Пловдив се жалва от

...
Цяла кооперация в район Южен в Пловдив се жалва от
Коментари Харесай

Пловдивчани недоволстват срещу строителна техника, минаваща през частен имот

Цяла кооперация в регион " Южен " в Пловдив се жалва от строителството на жилищна постройка в съседство. При наливането на бетон няколко пъти в месеца тежка строителна техника минава през частния парцел на пострадалите, заяви Българска национална телевизия.

От няколко месеца живеещите на улица " Петър Стоев " 42 А подават сигнали до институциите в опит да спрат противозаконното съгласно тях, нахлуване на камиони и бетоновози в парцела им.

Напрежението сред тях и вложителите на строящия се в съседство обект ескалира, когато граничната стена сред двата парцела е разрушена, с цел да се отвори път през който да минава техниката.

Неколкократно пострадалите подават тъжби до администрацията. Получават отговор, че вложителят и реализатор на новия обект има всички нужни позволения.

В писмена позиция вложителят дефинира жалбите на пострадалите за неоснователни и незаконосъобразни.

" Ако с уговорката си да построим постройката, нарушаваме два пъти в месеца нейните подлежащи на отчуждаване въпросни 60 см, дано органите, които са способени, отговарящи за това се самосезират ", се споделя още в мнението на компанията реализатор.

В момента се прави инспекция по случая. Фирмата реализатор има един публикуван констативен акт от регион Южен. Те са поискали обезпечаването на свободен достъп до строителния обект.

За казуса жителите към този момент са алармирали и прокуратурата. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР