Цяла фамилия беше арестувана заради нападение над полицаи и кмета

...
Цяла фамилия беше арестувана заради нападение над полицаи и кмета
Коментари Харесай

Бой в плевенско село заради забележка за силна музика

Цяла фамилия беше задържана поради нахлуване над служители на реда и кмета на село Буковлък , тъй като им създали забележка за мощна музика. С лека телесна щета са и служителите на реда, и  кмета.
 
Всичко стартира в края на изборният ден. За следващ път мощна музика оглася селото.
 

„ От заран до вечер живеем в тормоз - мощна музика, обиждане, бягане с вила, коса, побоища ”, описа жителят на Буковлък Десислава Начева. Следват сигнали от съседите до кмета и полицията .  „ Психическият тормоз е от години. Тази нощ подадохме 5-6 сигнала ”, показа още пред и съседът Тихомир Начев.
 
„ Този адрес е посещаван най-вече от чиновниците на Първо РПУ за последните 10 години ”, съобщи кметът на селото Росен Русанов . В среднощ обстановката излиза от надзор. Над 10 души от семейството отхвърлят да се подчинят на полицията.
 
„ Трябваше да се вземат по-сериозни ограничения, тъй като се пробваха да прикрият причинителя. Хвърляха колове, камъни, шишета. Това са те ”, добави кметът. При задържането на трима от най-агресивните членове на семейството се стига и до битка.-->
 

„ Нанесени са леки телесни повреди на чиновниците. На коли от Първо районно са нанесени вреди ”, съобщи шефът на ОД на МВР-Плевен Красимир Начев.
 
И тримата арестувани са в ареста . Предстои прокуратурата да им повдигне обвиняване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР