Цяла Европа идва у нас, Боровец ще бъде пълен. Това

...
Цяла Европа идва у нас, Боровец ще бъде пълен. Това
Коментари Харесай

Памбос Агапиу: Цяла Европа идва у нас, Боровец ще бъде пълен

Цяла Европа идва у нас, Боровец ще бъде цялостен. Това заяви в ефира на " Добро утро, България " на Радио " Фокус " кипърският танцьор и интернационален съдия по спортни танци - Памбос Агапиу по повод 15-то издание на Балканския Салса Конгрес от 1-ви до 5-ти декември, който той провежда, като събира танцьори и треньори от целия свят.

" Това е едно от най-уникалните събития в България. 15 години организирам Салса Конгреса, който е един от най-големите в Европа, само че за първи път има подобен огромен интерес. Хотелите в Боровец са цялостни, места за резервации към този момент мъчно може да се намерят. На хората им омръзна да слушат за ковид. Всеки желае да се забавлява към този момент и да разнообрази всекидневието си. На събитието ще участват световноизвестни танцьори. Емоцията е неповторима ", разяснява Агапиу.

Според него Боровец е най-прекрасното магическо място и раят на Балканите. 

" Събираме се хора от целия свят и танцуваме. Всички идват усмихнати, няма я злобата. Това за срещи, които ни карат да забравим за всички проблеми и позитивното възприятие ни държи месеци напред ", описа още кипърският танцьор.

Той показа обаче болката си, че медиите не се интересуват от хубавите неща.

" Не идват да отразят събитието, да покажат позитивната страст. Ако ставаше въпрос за някакви заболявания или животни - котки, кучета може би щеше да има интерес и да снимат, само че в тази ситуация приказваме за нещо грандиозно, тъй като хората се усещат добре там и хора от целия свят се възхищават на България, какъв брой е красива и какъв брой хубави места има в нашата страната, само че интерес няма години наред. Българите одобряват за даденост сякаш нещата, а медиите не отразяват позитивните неща ", разяснява още Памбос Агапиу.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР