Цяла дузина неустоими красавци разгорещиха дамите на връчванeто на наградите

...
Цяла дузина неустоими красавци разгорещиха дамите на връчванeто на наградите
Коментари Харесай

Най-красивият модел у нас ще е новият Виктор в Ергенът?

Цяла дузина неустоими красавци разгорещиха дамите на връчванeто на премиите " Мистър Менхънт ". Само един от участниците бе над 25-годишен, а двама даже стъпиха на подиума директно след абитуриентския си бал.

Престижната купа завоюва 23-годишният Виктор Русинов. Републикански първенец по плуване и студент по актьорско майсторство в Нов български университет, Виктор отвя мощната конкуренция и потвърди, че и другото му звание - секссимвол на България, е безусловно справедливо.



Това надалеч не е първият приз за младия модел. Миналата година Виктор се окичи и с влиятелния " Мистър България ", а след присъединяване си в " Черешката на тортата ", дузина тв реклами и няколко хитови риалита бг дамите на всички възрасти са луди по неговия сексапил и мускули, написа bgdnes.bg.



Светски хроникьори позволяват, че това е новият " Ерген " на родината, който разбърка картите и унищожи разпоредбите, получавайки съвсем всички " утешителни награди ", планувани за подгласниците на спечелилия. Нито един път до момента подобен дъжд от награди не се е изливал върху Първия в състезанието, безапелационни са ВИП ценители на мъжката хубост
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР