Цяла дружина Дядо Коледовци пристигна в Лом с влак и

...
Цяла дружина Дядо Коледовци пристигна в Лом с влак и
Коментари Харесай

Дружина дядо Коледовци пристигнаха в Лом с влак и мотори

Цяла тайфа Дядо Коледовци дойде в Лом с трен и мотоциклети, с цел да зарадва децата с дарове, песни и игри. Пръв в крайдунавския град довтаса с трен положителният дъртак от Лапландия, който бе посрещнат на ж.п. гарата от стотици малчугани и деца от обществените центрове. Всички те получиха от него дарове и лакомства.
 mon2  mon3
Развеселените девойки и момчета препълниха салона на читалище „ Постоянство ” в Лом, където за тях пяха и свириха тийнзвездите Диона и DJ Paffy, Селим Миров от „ Гласът на България “, пианистът Огнян Янчев и вокалната група „ Шоколадче “. Заради множеството хлапета на помощ на Стареца от Лапландия, дойдоха и чета по-млади дядо Коледовци, яхнали мощни мотоциклети, обезпечени от крайдунавския рокерски клуб „ Ягула “. И още веднъж бяха раздадени дарове и сладкиши на всяко дете.

На заснежения площад „ Свобода “ в Лом блестна коледната елха, а в небето над нея разцъфна обилна заря. Деца от общинския екоклуб изпратиха послания за здраве, мир и добрина със светещи балони. Инициативата „ Коледа за всяко дете “ бе проведена от Националното съдружие на сираците в България с ръководител Слави Михайлов и с партньорството на кмета на Община Лом Пенка Пенкова, които поздравиха децата и участниците в празничния концерт.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР