Цяла България скърби след трагичната вест за смъртта на големия

...
Цяла България скърби след трагичната вест за смъртта на големия
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова още не знае за смъртта на Ламбо

Цяла България скърби след трагичната новина за гибелта на огромния артист Стефан Данаилов. Силни думи за Ламбо изрече министър председателят Бойко Борисов, а лидерката на Българска социалистическа партия избухна в сълзи. Емоционална изповед за огромния артист направиха и от Народния спектакъл „ Иван Вазов “ и НАТФИЗ. Читател на Блиц, който се лекува във ВМА показа пред медията какво е било положението на Ламбо часове преди да почине. 

„ Видях го. Беше в стаята си. спокоен и латентен. Дали бе в кома или не не знам “, споделя читателят ни. Медиците обаче коментирали, че положението на Ламбо било по-тежко от това на Г-ца Стихийно злополучие. Блиц научи, че огромната актриса Стоянка Мутафова, която също се лекува във ВМА към момента не е схванала за гибелта на сътрудника й. Тя продължава да е във влошено здравословно положение. От време на време идва в схващане, само че от през вчерашния ден е на подкрепено дишане.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФору
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР