Цяла България се тресе от скандалите с апартаментите на Цветанов.

...
Цяла България се тресе от скандалите с апартаментите на Цветанов.
Коментари Харесай

БСП: Апартаментгейт е следствие на модела ГЕРБ, Борисов предаде и превозвачите

" Цяла България се тресе от свадите с жилищата на Цветанов. " Апартаментгейт " е разследване, не причина за казуса . Проблемът е построеният модел за ръководство последните 10 години.
Борисов и партията одобряват лобистки закони , от които по-късно печелят. Моделът е политическият рекет . Дори и Цветанов да си отиде, някой различен като него ще се появи. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг на партията.
Сподели с твоите другари
Социалистите припомниха, че по време на държавното управление " Борисов " 2 бяха изготвили лист с общо 25 лобистки закона, прокарани от ръководещата коалиция.
Съвсем скоро Българска социалистическа партия ще показа лист с лобистките ремонти и закони на това държавно управление и на този парламент. Ще ви срещнем с съответни числа и имена - в чий интерес са признати и за какви пари, даде обещание още Нинова.
" Какво стана със " Суджукгейт ", абсурда с оградата или " Хасковогейт ". Докато Борисов ръководи страната, няма по какъв начин нещо да бъде променено. Корупцията пребори партията на Борисов. Единственото решение са предварителни избори ", добави още Корнелия Нинова.
" Знаете за митинга на медицинските сестри, поради мизерното им възнаграждение . Това тресе цялата колегия, освен сестрите. За страдание с лимита на средствата на НЗОК , подписаните контракти за по-големи заплати не могат да бъдат изпълнени в този момент.
Всички тези проблеми ще се усилват. Предлагаме по една междинна заплата за бакалавър и една оптималната за магистър с здравно обучение. Това ще стане единствено, в случай че страната поеме отговорност . Това е задачата и на Българска социалистическа партия ", рязкри проф. Георги Михайлов.
" Последователни сме в дейностите си по тематиката за пакета " Макрон " от 2017 година. Не по този начин стоят нещата с сътрудниците от ГЕРБ и ЕНП. Тук от ГЕРБ споделят едно, друго обаче вършат в Европа. Единственият, който може да отдръпна препоръчаните точни е Антонио Таяни. Ако те са загрижени за страната ни, то точката ще бъде отстранена ", разяснява заместник-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР