Цял ТИР с карамфили, специално поръчани за големият концерт на

...
Цял ТИР с карамфили, специално поръчани за големият концерт на
Коментари Харесай

Доставят цял ТИР с карамфили за концерта на Василис Карас в “Арена Армеец”

Цял ТИР с карамфили, особено поръчани за огромният концерт на ВАСИЛИС КАРАС в София ще бъдат доставени в зала " Арена Армеец " денем на 8 май 2019, няколко часа преди началото на дълго чаканото шоу. Бляскавото събитие ще ни потопи в типично гръцка атмосфера, а почитателите в залата ще могат да показват страсти, наслаждение и почитание към звездата, хвърляйки табли с карамфили във въздуха и към сцената. В разгара на вечерта сцената ще се покрие с кадифен килим от цветя, като в гръцките бузуки вечери. Организаторите разкриват, че са поръчали цветята от българска компания, която е подготвена да достави поръчката на това внушително количество карамфили на 8 май.
Василис Карас ще дойде от Гърция дружно с 10 страхотни майстори бузукари и целият си оркестър, а шоуто му както постоянно, ще бъде от най-висока класа. Топ изпълнителят и кумир на три генерации, ще означи у нас забележителните 40 години на сцена с огромно бузуки-парти и хиляди почитатели в залата!

Билетите за " Василис Карас - 40 години на сцена " на 8 май в " Арена Армеец " се продават с цялостна мощ в системата на Ticketportal.bg, а огромна част от местата в залата към този момент са разпродадени! Цената на билетите за седящи места е от 30 до 50 лева (според мястото в залата), а от 22 до 30 април (включително) има великденска ПРОМОЦИЯ за билетите от 30 лева, като при закупуване на 2 броя от тази ценова категория - крайната им цена ще бъде 40 лева!
Билети можете да закупите и от: Билетен център в НДК, Билетната каса на зала " Арена Армеец ", верига книжарници Booktrading, Office1superstore, бензиностанции ОМВ.

За най-големите почитатели в залата се оферират и седящи места на терен (на ВИП маси), ситуирани пред и покрай сцената,. Масите са с разнообразни ценови категории. Повечето от тях към този момент са разпродадени, а ползата към събитието е голям!

Билети за " Василис Карас - 40 години на сцена " можете да намерите ТУК.
Присъединете се към събитието във fаcebook ТУК .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР