Цял свят вече е виждал прословутата целувка на Кубрат Пулев

...
Цял свят вече е виждал прословутата целувка на Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Първото интервю на Кубрат Пулев и Джени Суши завършва с прегръдка

Цял свят към този момент е виждал прословутата целувка на Кубрат Пулев по устните на репортерката Джени Суши след успеха му на боксовия кръг над Богдан Дину в Калифорния. Именно поради нея българинът е с лишен лиценз за щата до чуването му на 14 май пред Атлетическата комисия.

Видеоклипът от изявлението към този момент има близо 2 милиона гледания в най-голямата платформа за видео шерване, а в обществените мрежи се среща всеки ден, оповестен в разнообразни източници. Само че малко на брой (малко над 130 000) са виждали първото изявление на Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши, с българския боксьор. Суши моли Кобрата да отговори на няколко бързи нейни въпроса след формалния кантар преди мача с Богдан Дину. Пулев учтиво приема и даже самичък държи телефона, с който е сниман видеоклипът.

Българинът декларира, че се усеща доста мощен и ще стане международен първенец. Репортерката не пропуща да направи комплимент: “Изглеждаш доста мощен!”. Кубрат отвръща с усмивка и другарска прегръдка. Така приключва и първата им среща.Втората е след успеха завърши с прословутата целувката, поради която Равало нае известната адвокатка Глория Олред и насочи искане лицензът на боксьорът да бъде лишен. От щаба на Пулев пък дадоха отговор с публично протестно писмо към Атлетическата комисия на Калифорния и клип, в който се вижда по какъв начин журналистката се забавлява и танцува предизвикателно по време на българското празненство след мача.

Всъщност Дженифър Равало работи за изданието “Вегас Спортс Дейли”. След бърза информация в уеб страницата се вижда, че тя не е разгласила материал от 2 седмици, а мачът сред Кубрат Пулев и Богдан Дину не е отразен. Българският боксьор би трябвало да се яви на чуване на 14 май пред Атлетическата комисия. От решението зависи дали Кобрата ще резервира лиценза си за територията на Съединени американски щати.
btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР