Цял свят вече е виждал прословутата целувка на Кубрат Пулев

...
Цял свят вече е виждал прословутата целувка на Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Първото интервю на Кобрата и Суши завършва с прегръдка

Цял свят към този момент е виждал прословутата целувка на Кубрат Пулев по устните на репортерката Джени Суши след успеха му на боксовия кръг над Богдан Дину в Калифорния. Именно поради нея българинът е с лишен лиценз за щата до чуването му на 14 май пред Атлетическата комисия.

Видеоклипът от изявлението към този момент има близо 2 млн. гледания в най-голямата платформа за видео шерване, а в обществените мрежи се среща всеки ден, оповестен в разнообразни източници.

Само че малко на брой (малко над 130,5 хил.) са виждали първото изявление на Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши, с българския боксьор. Суши моли Кобрата да отговори на няколко бързи нейни въпроса след формалния кантар преди мача с Богдан Дину. Пулев учтиво приема и даже самичък държи телефона, с който е сниман видеоклипът.

Българинът декларира, че се усеща доста мощен и ще стане международен първенец. Репортерката не пропуща да направи комплимент: " Изглеждаш доста мощен! ". Кубрат ѝ отвръща с усмивка и другарска прегръдка. Така приключва и първата им среща.

Втората е след успеха и завърши с прословутата целувката, поради която Равало нае известната адвокатка Глория Олред и насочи искане лицензът на боксьорът да бъде лишен. От щаба на Пулев пък дадоха отговор с публично протестно писмо към Атлетическата комисия на Калифорния и клип, в който се вижда по какъв начин журналистката се забавлява и танцува предизвикателно по време на българското празненство след мача.
Вижте какво прави Джени Суши на празненството на Пулеви (ВИДЕО) Първи фрагменти от купона след церемония вечерта, репортерката танцува в скута на другар на Кобрата
Всъщност Дженифър Равало работи за изданието " Вегас Спортс Дейли ". След бърза информация в уеб страницата се вижда, че тя не е разгласила материал от 2 седмици, а мачът сред Кубрат Пулев и Богдан Дину не е отразен.

Българският боксьор би трябвало да се яви на чуване на 14 май пред Атлетическата комисия. От решението ѝ зависи дали Кобрата ще резервира лиценза си за територията на Съединени американски щати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР