Цял списък с кадри, които с гафовете си вдигат завесата

...
Цял списък с кадри, които с гафовете си вдигат завесата
Коментари Харесай

Борисов слага на дузпата видни гербаджии след Делян Добрев

Цял лист с фрагменти, които с гафовете си подвигат завесата пред ръководството и би трябвало да бъдат отстранени лежи на бюрото на премиера Бойко Борисов. Депутатът и някогашен министър Делян Добрев към този момент подаде оставка. Преди да стори това обаче, Борисов към този момент е бил споделил на Цветан Цветанов, че би трябвало да се освободят от Добрев поради свадите в Хасково. Самият Цветанов отбелязъл, че партията е изпаднала в това състояние, тъй като той бил изолиран от локалните структури в региона. Това споделиха пред Фрог нюз хора от ГЕРБ, които са омерзени от протичащото се в партията и ръководството. Силно смутени били и от корупционните схеми, които гърмят на разнообразни места в страната.

Списъкът ( повърхностен и хипотетичен, котел ни от деятели на ГЕРБ ) :




- Делян Добрев, народен представител, някогашен министър, регионален водач на ГЕРБ в Хасково.

- Министърът на стопанската система Емил Караниколов, (номинация на Атака, само че човек на Пеевски). Той е на дузпата поради несъответстващото си държание по абсурда с „ Дунарит “ и „ Емко “, както и поради явните му обвързаности с Делян Пеевски.

- Десислава Атанасова, народен представител, някогашен министър на опазването на здравето. Тя щяла да е последваща цел на опозицията поради подозрения за корупция в бизнеса на брачна половинка й, както и поради противоположния резултат. Ръководството на ГЕРБ пък има искания към несъответстващата й отбрана на проектозакона за битка с корупцията.

- Кметът на Хасково Добри Беливанов – Бай Добри, поради свадите с назначенията в общината и подозрения за финансови обвързаности.

- Лиляна Павлова, министър за българското председателство на Европейския съвет. Заради свадите към НДК и спора с Мирослав Боршош, както и за неудачите и неуспехите в подготовката на председателството. Ще бъде помолена да се отдръпна след края на председателството.

- Красимир Николов, зам.-областен на Добрич. Плюс още трима от управлението, чиито имена са забъркани в рекет и изнудване на предприемачи, продължаващи след промяната на управлението поради Суджукгейт.

Говори се за още десетина видни гербаджии и назначени от Борисов и Цветанов шефове на комисии, организации и на високи длъжности в Министерство на вътрешните работи и ДАНС, които ще се разделят с властта и партийните позиции, само че към този момент се изчаква, с цел да не повлече лавината кабинета „ Борисов 3 “. Цецка Цачева била дежурния “бушон “, който да бъде обречен при нови рецензии за неявяване на промени в правосъдната система. И без това била измежду най-мразените министри в кабинета, съгласно последното изследване на Алфа рисърч.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР