Цял сектор в МВР е на път да бъде закрит

...
Цял сектор в МВР е на път да бъде закрит
Коментари Харесай

Само във Фрог: Закриват цял сектор в МВР заради лична война между началници

Цял бранш в Министерство на вътрешните работи е на път да бъде закрит поради персонална омраза сред двама полицейски началници. Това оповестиха за Фрог нюз източници от ведомството.
Става дума за звеното по противопоставяне на кражбите на коли в Главна дирекция „ Национална полиция”. Между началника му Емил Пармаков и шефа на престъпната полиция Илко Илиева се води същинска война. Казват, че Пармаков не се вписвал в откритото статукво и по тази причина се трансформирал в „ черната овца”. Бил от старите „ пушки” и не прекланял елементарно глава. Освен това не се страхувал да споделя намерено какво мисли за началниците си. Раздорът се отрасил на чиновниците, които заемали едната и другата страна.

За да го махнат бил фиктивен подъл план-да се закрие бранша, след което отначало да се открие. Така нароченият нямал да има право да апелира махането си по правосъден път, а всички „ удобни” ченгета щели да бъдат преназначени. Служители обявиха пред екипа ни, че сходни техники за премахване на неуместните се ползва доста постоянно, само че той се отразявал извънредно отрицателно и демотивиращо на състава.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР