Цял пълнител в тялото на Ивелина, защото блокирала профила на

...
Цял пълнител в тялото на Ивелина, защото блокирала профила на
Коментари Харесай

Цял пълнител в тялото на Ивелина, защото блокирала профила на влюбен полицай

Цял пълнител в тялото на Ивелина, тъй като блокирала профила на Иво в обществените мрежи. Това е равносметката от една несподелена обич. 33-годишният служител на реда Иво Маринов просто изпразнил пълнителя на револвера си в тялото на Ивелина Славчева пред нощен клуб в Ловеч на 15 септември 2012-а и си тръгнал. Гърмежите, проехтели рано сутринта, събудили живеещите в близкия блок. Последвал сигнал на 112.
Името на Ивелина, дружно с тези на още 22 дами, бяха прожектирани върху фасадата на Народното събрание от Българския хелзинкски комитет. Акцията бе във връзка дебатите в обществото за Истанбулската спогодба.

Екзекуцията е станала показно, имало очевидци - момиче и момче, с които Ивелина си тръгнала от клуба. Тя таман седнала зад кормилото на колата си, когато служителят на реда доближил и стрелял. Той не бил в дискотеката, а е чакал на паркинга, в своята кола. Изстрелял 4 патрона в главата на Ивелина и един в шията й, а тя издъхнала на място.

Между жертвата и Маринов е имало близки връзки, само че връзката им била главно във Facebook. Пишели си есемеси, от време на време се и виждали. И по този начин в продължение на година. Според осведомени Ивелина блокирала профила на Иво в обществената мрежа и това най-вероятно провокирало експанзията му. Малко преди случая Иво минал психотест в полицията за преназначаване на работа. Работил в системата на Министерство на вътрешните работи от 11 години.

По-късно при делото Върховният касационен съд удостовери присъдата на Окръжен съд - Ловеч, с която служителят на реда палач Иво Маринов бе наказан на 30 години затвор. " Много я обичах ", промълви Иво по време на процеса, представен от "Дир.бг ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР