Цял живот страдам заради това, че малко по-рано сезирам проблемите

...
Цял живот страдам заради това, че малко по-рано сезирам проблемите
Коментари Харесай

Марешки: Правилното решение е да се тръгне по пътя на масовото заразяване

 Цял живот пострадвам поради това, че малко по-рано сезирам проблемите и ги разгласявам. Изглеждат екстравагантно това което споделям. Правителството взе ограничения, само че за жалост те удрят по стопанската система. Това съобщи в ефира на Нова телевизия водачът на Воля Веселин Марешки.

" Може би вярното решение е да се тръгне по пътя на всеобщото заразяване, само че кой е подготвен да го направи. Това което се прави сега е положително, парите на българските данъкоплатци би трябвало да бъдат изразходвани вярно, тъй като след здравната рецесия, ще би трябвало да се преборим с икономическата. Ако се постанова и дългът ни би трябвало да бъде по-голям, с цел да не почине нито една българска компания. После дружно бизнесът ще се възвърне и да върнат тези пари ", заяви Веселин Марешки. По думите му може да се изтегли заем с таван 30 милиарда лв..

" Аз съм в действителния и живия живот, не съм писалищен плъх и с 10 милиарда лв. можем да закърпим ситуацията, само че не и да решим проблемите ", счита още той. " Трябваше да се откри отдалечен метод за работа на Народното събрание или всички да са оборудвани с костюми. Народните представители ще гласоподават законите, само че те са в резултат от работата на държавното управление ", сподели още Марешки. Той бе безапелационен, че контактува със ужасно доста хора и вижда усложненията им.

" Освен медицинския щаб, би трябвало да проработи и стопански. Мярката 60/40 ще роботи доста добре за едни, за други - осреднено, а за трети - не работи. Трябва да има и други ограничения. За туризма да вземем за пример би трябвало да има ваучери. Чрез тях може да се резервира сезона ", безапелационен бе водачът на Воля. Марешки съобщи, че се пробват да създадат импорт на артикули за лекуване на COVID-19 и в случай че съумеят - ще го дарят на страната.

" Като търговци, в случай че има ваксина или лекарство -  ще го предоставим в мрежата си. Гражданите би трябвало да са спокойни във връзка с медикаментите и тяхната наличност. Ако създадем прилика - то би трябвало да въоръжим бялата войска, която е на първа линия. Самолетите не борят вируса ", безапелационен бе той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР