Цял живот съм работил във и около стоманодобивната индустрия. Стоманата

...
Цял живот съм работил във и около стоманодобивната индустрия. Стоманата
Коментари Харесай

„Tata Steel и торите ще изтръгнат сърцето и душата на нашите общности“

Цял живот съм работил във и към стоманодобивната промишленост. Стоманата е част от мен, по същия метод е част от всеки един стоманолеяр в Порт Талбот и близките места, част от самата общественост, самата еднаквост на самия Порт Талбот.

Това е за какво известието от Tata тази седмица за 2800 ненужни загуби на работни места ще бъде толкоз опустошително. Правителството на Обединеното кралство и Tata ще изтръгнат сърцето и душата на нашите общности.

Този проект единствено за 3m EAF е просто неверен. Това ще отстрани вътрешния ни потенциал за произвеждане на стомана, което ще ни направи единствената страна от Г-20, която не може да създава стомана в страната. Откровено объркваща стратегическа неточност на държавното управление на Обединеното кралство.

Тя няма да реализира хипотетичните цели на държавното управление на Обединеното кралство и Tata да създадат нашата промишленост по-екологична. По-скоро той просто изнася нашия въглероден отпечатък, а също и работни места, в други страни по света, така...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР