Цял град с усукани кули и наклонени кули стои празен,

...
Цял град с усукани кули и наклонени кули стои празен,
Коментари Харесай

Красив „приказен град“, построен от умиращ милионер, изоставен с причудливи сгради

Цял град с усукани кули и наклонени кули стои празен, откогато неговият екстравагантен притежател приключи дивия план на смъртното си легло.

Кампанополис не наподобява на никой различен град в Аржентина и евентуално не наподобява на всеки различен град в света. Намира се на 30 км югозападно от Буенос Айрес в леко запуснатия град González Catán, до него се стига, като се тръгне по неравна и осеяна с отпадък пътека в профил на безпаричен квартал. Първата индикация, че сте го създали, е ръкописен знак, който гласи Добре пристигнали в Кампанополис.

Градът е кръстен на своя основател Алберто Кампана, който е направил голямо положение в света на супермаркетите преди да открие, че има терминален рак. Както могат да създадат сходни шокиращи вести, те изцяло трансформираха възгледите на Алберто. Той реши да продаде бизнеса си и да трансформира фантазията си в действителност.

През 1976 година той купува огромен имот зелена земя и взема решение да построи град върху него. Проектът ще се окаже толкоз ангажиращ, че той ще с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР