Цял ден в ход е мащабна полицейска акция по издирването

...
Цял ден в ход е мащабна полицейска акция по издирването
Коментари Харесай

Мащабна акция за издирването на предполагаемия убиец от Нови Искър Росен Ангелов

Цял ден в ход е огромна полицейска акция по издирването на заподозряния за убийството. Полицейски сили бяха концетрирани в региона на село Луково.

Нови Искър, Район Нови Искър Луково, Своге

Полицаите потеглиха по следите на хипотетичния палач от Нови Искър с машини, хеликоптер и отряди от „ Кобра “. Местността е труднопроходима и гориста и с цел да се стигне до къщата, където се допуска, че е живял килърът, би трябвало да се пътува по стеснен черен път. Подстъпите към къщата през целия ден бяха блокирани.

Открит е телефонът на една от жертвите.

Убийство от обич или ревнивост към Кети, чието тяло беше намерено в бунар до къщата в Нови Искър, е главната версия, по която се работи сега. По непотвърдена информация килърът има престъпно минало и е лежал в пандиза за блудничество и обезчестяване, също по този начин постоянно е сменял адреса си.
 Столична дирекция на вътрешните работи търси 56-годишния Росен Ангелов за убийството в Нови Искър Столична дирекция на вътрешните работи търси 56-годишния Росен Ангелов за убийството в Нови Искър
За общодържавно търсене е разгласен 56-годишният Росен Желев Ангелов, оповестиха от Столичната полиция. Той се търси по отношение на тежкото закононарушение в...

По-рано през днешния ден се срещнахме с майката и бабата на убития Боби. Вижте какво споделиха те ппед камерата на Българска национална телевизия.

 Убийство по ревнивост е една от версиите за шесторното ликвидиране в Нови Искър Убийство по ревнивост е една от версиите за шесторното ликвидиране в Нови Искър
Специализирана полицейска акция в Луково след жестокото ликвидиране в Нови Искър. Униформените са по следите на причинителя на шесторното ликвидиране, като...

Село Луково е на към 14 километра от Нови Искър. Спецполицаи от отряд „ Кобра “, жандармерия, униформени с кучета и вертолет часове наред претърсват региона - по този начин протича спецакцията на третия ден след жестокото ликвидиране. Полицаите стопират всяка кола - ревизират документите на водачите и какво се транспортира в багажника.

И до момента в който проверяващите работят, едно семейство скърби за загубата на Боби.
Стефана Елисаветова, майка на убития Боби: Детето тази година трябваше да е зрелостник, да приключи. Няма го към този момент.
Едно променено желание и един убит живот. Три седмици преди кървавата новогодишна нощ Боби решил да чества със съученици.
Корнелия Цвеева, баба на убития Боби: Обаче в последния миг майка ѝ, несъмнено на Нанси, несъмнено не я пуска. И взема решение да бъде с нея и подобен му бил шансът.
Стефана чула сина за последно в 18:30 на 31 декември. Разбрали се - да се приказват още веднъж в среднощ, да си честитят. Разговор, който по този начин и не се състоял.
Стефана Елисаветова, майка на убития Боби: Започнах аз да го диря в 12:05. Телефонът ми даваше свободен сигнал, при което все едно някой ми затваря. както даваше свободно стартира да дава заето. После майка ми му звънна и телефонът му беше изключен.
Според майката на Боби, той е станал инцидентна жертва.
Стефана Елисаветова, майка на убития Боби: Обект са били Кети и мъжът ѝ - това съм безусловно сигурна. Трите деца са почтени жертви, просто са били на несъответствуващото време в несъответствуващия миг.
Правосъдие и отмъщение за килъра - това е желанието на почернената майка.

От Полицията приканват всеки, който има информация за хипотетичния палач, да алармират органите на реда.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР