Цял ден пловдивчани теглят пари като луди и пазаруват в

...
Цял ден пловдивчани теглят пари като луди и пазаруват в
Коментари Харесай

След коронавируса животът в Пловдив замря, а хората просто са в паника

Цял ден пловдивчани теглят пари като луди и пазарят в огромните супермаркети. Причината е оповестеното изключително състояние поради ковид, оповестява "Марица ".

Непрестанният напор блокира устройствата. На сходна обстановка се натъкнала и Ирина Иванова, която желала да си изтегли заплатата. Така и не съумяла да откри работещ банкомат.

Банки в Пловдив пък дезинфекцираха помещението след всеки трети клент. Разтворът е на спиртна основа, само че е безвреден.

Освен това бюрата се почистват непрестанно с мокри кърпички. Разпечатани са и наставления за клиентите, съгласно които би трябвало да се съблюдава метър отдалеченост един от различен. Половината от чиновниците пък са предпочели да употребяват и маски като персонално защитно средство.





Междувременно продавачка в магазин за парфюмерия беше решила с изключение на с маска, да се отбрани и като употребява хирургически ръкавици.

По думите й след оповестяването на първия случай с ковид клиентите фрапантно намалели, а даже имало и дни, в който никои не посещавал дрогерията. Хората в кафенетата по основната и пътуващите с градския превоз също понижиха.

Много съм объркана, показа учителка. Имам два заема, а идващите най-малко две седмици няма да работя. Как ще ги заплащам, по какъв начин ще устоявам фамилията си, обезпокоена показа тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР