"Цял ден днес ми звънят за тази простотия... Ами не

...
"Цял ден днес ми звънят за тази простотия... Ами не
Коментари Харесай

Фънки за кокаина: Това момченце лъже долно!

"Цял ден през днешния ден ми звънят за тази дивотия... Ами не е правилно, не сме шмъркали кокаин! Аз си имам задоволително пороци, този не е измежду тях. Иначе пържоли и готино уиски не отхвърлям. Не мога да схвана единствено за какво това момченце се прави на забавно и лъже по този начин долно. Пълна идиотия, да ти кажа ".

Това съобщи пред Lupa.bg Димитър Ковачев-Фънки единствено ден откакто различен участник в "Черешката на тортата " - Джийсън Брад Люис, разгласява фотография от вечерята в дома му. На фотоса се виждат две линии кокаин, начертани на екрана на мобилния му телефон, за което HotNews писа първи.



Изцепката породи стихия от отрицателни реакции. Публична загадка от години е, че другите двама участници в това издание на "Черешката " - Константин и Жана Бергендорф, редовно злоупотребяват с "бело ". За Фънки до този миг нямаше такива данни, макар че в последните 2 години той е неразделно в компанията на Коцето и осъмва в чалга клуба му.



По-късно в четвъртък вечерта Джийсън Брад Люис разгласи, че си е направил смешка и оповестената от него снима е монтаж. Той пусна нова версия на фотоса, на която линии с кока не се виждат. Появиха се обаче подозрения, че може този път фотографията да е в допълнение обработена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР