Цветя и много аплаузи получи примата на Музикалния театър Еделина

...
Цветя и много аплаузи получи примата на Музикалния театър Еделина
Коментари Харесай

Примата на Музикалния театър Еделина Кънева получи аплодисменти и от президента

Цветя и доста аплаузи получи примата на Музикалния спектакъл Еделина Кънева на юбилейния си концерт. На сцената тя беше с сътрудниците, с които е пяла най-вече в Музикалния спектакъл - Марчо Апостолов, Александър Мутафчийски, Пеньо Пирозов, Христо Сарафов и Богомил Спиров. Специални посетители на концерта бяха Орлин Горанов и Орлин Павлов. Изненада за публиката беше дуетът ѝ с Тончо Токмакчиев, на който примата е вокален възпитател.
На концерта прозвучаха арии и дуети от оперетите „ Веселата вдовица ” и „ Графиня Марица ”, където Еделина Кънева прави коронните си функции. Със своите сътрудници на сцената тя изпя дуети от мюзикъли, както и джаз и поп осъществявания. Участваха хорът и оркестърът на Музикалния спектакъл с диригент Юли Дамянов и гост-диригент Любомир Денев.
След концерта Еделина Кънева беше отличена със „ Златна лира ” от Съюза на българските музикални и танцови дейци за високи креативен достижения и 30 години на сцената на Музикалния спектакъл. „ Ако нямаш аудитория, нямаш нищо ",  призна Еделина Кънева пред феновете на юбилейния концерт " Всичките мои мъже ", който тя посвети на партньорството на сцената.
" Ние, сътрудниците и приятелите от Музикалния спектакъл, показваме своето удивление от твоя вокален и артистичен гений, харизмата и високия професионализъм, с които постоянно завладяваш сърцата на публиката! ", съобщи шефът на Музикалния спектакъл Марияна Арсенова. От името на трупата на театъра тя пожела на Еделина Кънева креативно дългоденствие, доста нови театрални превъплъщения и безкрайни аплаузи.
Артистите и публиката изпяха " На многая лета " в чест на Еделина Кънева. Сред публиката на юбилейния концерт в Музикалния спектакъл участваха президентът Румен Радев и брачната половинка му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР