Цветовете, с които сами се обграждаме, разкриват много не само

...
Цветовете, с които сами се обграждаме, разкриват много не само
Коментари Харесай

Любимият ви цвят издава вашата стихия

Цветовете, с които сами се обкръжаваме, разкриват доста освен за стила ни, само че и за нашия темперамент. Те, като всяко нещо на този свят, носят своето обръщение. Любимият ви цвят издава вашата буря, най-силните ви и слаби страни.

Светлосиньо

Вие сте човек на романтиката - тя е вашата буря. Обичате топлината и обществените контакти. Имате потребност да сте към други хора и да получавате внимание. Вие сте извънредно прочувствена натура и не можете да сдържате страстите си.

Тъмнозелено

 обичан тъмнозелен цвят

Вие обичате контакта с природата, постоянна и спокойна персона сте. Земята е вашата буря. Вие сте крепко стъпили на нея и на вас може да се разчита за всичко. От друга страна, ваша минус е, че мъчно пускате остарялото да си отиде и по никакъв начин не обичате измененията.

Червено

Думата, която ви разказва най-добре, е независимост. Това е вашата буря. Нямате угризения в нищо. Разкрепостени сте в любовта и на работното място не вършиме никакви взаимни отстъпки. Вие сте родени спечелили, а близките ви одобряват като водач.

Жълто

Вашата буря е печеленето на пари. Вие сте харизматични персони с топъл, жизнеспособен темперамент. Радвате се на обожатели и поддръжници. Бързо създавате контакти и това ви оказва помощ да забогатявате с лекост.

Черно

Вашата буря е нощта. По това време вършите най-запомнящите се каузи в своя живот. Имате също по този начин доста мощна полова сила и сте известни измежду противоположния пол. Ваша уязвимост обаче е това, че бързо променяте настроенията си.

Кафяво

 темперамент съгласно обичания цвят

Вашата буря е дървото. Вие сте постоянни, мъдри и постоянно сте опора за другите. Страхотни другари сте и постоянно се раздавате, оставяйки себе си на втори проект. Близките ви са щастливи да ви имат.

Бяло

Вашата буря е водата. Точно като нея във вашия живот има доста приливи и отливи. Абсолютно непредсказуеми сте и доста харизматични. Който попадне в плен на вашето омагьосване, мъчно може да му се насити.

Сиво

Вашата буря е практичността. Вие сте извънредно съобразителни и дипломатични. Невероятни стратези сте и проектите ви съвсем постоянно съумяват да се осъществят. Поради това мнозина считат, че сте галеници на ориста и шансът в никакъв случай не ви напуща.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР