Цветнокожите са интересна пазарна ниша, която харчи много пари. Това

...
Цветнокожите са интересна пазарна ниша, която харчи много пари. Това
Коментари Харесай

Наоми Кембъл: Цветнокожите са пазарна ниша - slava.bg

Цветнокожите са забавна пазарна ниша, която харчи доста пари. Това декларира Наоми Кембъл, говорейки за стандартите в модата пред организация „ Ройтерс “. По думите ѝ, от ден на ден козметични марки основават артикули, които преценяват с другите цветове на кожата.

По думите на модела, браншът от дълго време търпи рецензии за това, че няма етническо многообразие, само че това скоро ще се промени с придвижване като „ Животът на чернокожите има значение “.

Според Кембъл, след митингите поради систематичния расизъм, на който е подложено чернокожото население в Съединени американски щати, доста компании се замислят за съществени промени. По този метод повече цветнокожи ще могат да се развиват в региона на дизайна, стайлинга и гримьорството.

„ Сега целият свят приказва с един глас и този факт ме обнадеждава, че ще настъпят мечтаните от нас промени! “, показа именитият модел.

Наоми, която неотдавна стана на 50 години и разгласи, че няма да стопира работа, е първият цветнокож модел, снимал се за кориците на френския Vogue и списание Time.

Преди няколко дни звездата показа фотоси от разнообразни корици на фешън издания, на които има цветнокожи мъже и дами.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР