Цветни фонтани бликнаха на родопските площади за Коледа Кмет украси

...
Цветни фонтани бликнаха на родопските площади за Коледа Кмет украси
Коментари Харесай

Елхата в Раковски светна в синьо и сребристо

Цветни фонтани бликнаха на родопските площади за Коледа Кмет украси Баня като коледна приказка Пловдив без декорация, Коледа кацна единствено в "Капана " СНИМКИ
Елхата на Раковски блестна в синьо и сребристо. Коледното дръвче е високо 6,5 м и е направено и дарено от единствената на Балканите фабрика за изкуствени елхи. То тежи 800 кг, има 2100 зелени клонки и е украсено с 200 линейни метра лампички. Цялата украса е решена в синьо и сребристо.

За поредна година Коледно парти-изненада ще събере децата, отглеждани в Центрове за настаняване от фамилен вид в Раковски, Брезово и Зелениково. Всеки може да помогне с каквото пожелае за забавата, която ще бъде в неделя от 13.00 часа в пицария " Аморе ".

Празничният Коледен концерт ще бъде на 21 декември от 19.00 часа. А от 18:00 ч. всички поданици на Раковски могат да донесат свои кулинарни шедьоври в читалището. Събраните средства ще бъдат дарени на фамилията на Галя Стрехина от Раковски, на която бе осъществена сполучлива интервенция в чужбина, само че фамилията се нуждае от още средства.

Коледна седмица на добротата са подготвили от ОУ " Хр. Ботев ". Кампанията " Жълти стотинки " - деца оказват помощ на деца ще се организира на 17 и 18 декември. Следващите 2 дни пък ще състои коледен благотворителен базар с поддръжката на родители, а на 21 декември ще има празничен концерт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР