Цветни, богати, разкошни кичури в най-различни щури цветове – модата

...
Цветни, богати, разкошни кичури в най-различни щури цветове – модата
Коментари Харесай

Звездите с много цвят в косите. Най-нестандартните прически

Цветни, богати, луксозни кичури в най-различни щури цветове – модата по шарените коси най-сетне се придвижи самоуверено и по родните ширини и през днешния ден да имаш сини и розови нюанси в прическата не е сигнал за екстравагантната ти натура, а нещо като че ли обикновено.

Много холивудски звезди от дълго време разнообразиха визията си с ярки, нетипични цветове в косите. На аления килим сме виждали актриси, певици и модели с розови, сини и жълти коси. Вижте някои от тях в нашата изложба -

С МНОГО ЦВЯТ В КОСИТЕ. НАЙ-НЕСТАНДАРТНИТЕ ПРИЧЕСКИ НА ЗВЕЗДИТЕ

От някои от тях може да почерпите ентусиазъм за лятната си визия, само че преди да "вкарате " малко цвят в косата си, би трябвало да имате поради някои значими неща.

Модата по цветните коси

Преди да пристъпите към щурата цветна коса, належащо е да сте наясно какво тъкмо желаете. А изборът в действителност е огромен – от един цвят кичури в косата в общоприет колорит – русо или кестеняво, вид омбре, през разноцветна коса, събрала като че ли цялата дъга в себе си. Тези красиви преливки са супер вдъхновяващи.

Селена Гомес с нова визия в Ел Ей, мина в тима на русокоските

15 звезди, които потвърдиха, че прическата трансформира всичко

Как да се боядисате

- Боядисване със степчета?!

Първо, дано разгърнем напълно в резюме тематиката за боядисването на косата в домашни условия със сокчета и степчета. Това е въпрос на персонален избор, само че е целесъобразно да не го вършиме. Ако ще боядисвате косата си трайно, доверете се на тествана и изпитана багра за коса. А в случай че се съмнявате в качествата си – доверете се на коафьор.

- Спрей за коса

Ако желаете да боядисате косата си в щури цветове за къс интервал от време, най-лесният и неусетен вид е със спрейове. Тъй като трендовете по цветните коси са извънредно засилени в последните сезони, най-различни компании сътвориха доста лесни за приложимост спрейове за коса, които се отмиват след първия душ с шампоан.

За задачата косата ви не би трябвало да е идеално права, най-малко не и за първите няколко опита – не е толкоз елементарно да се нанесе точно спреят и по-скоро небрежните талази ще прикрият плахостта на слагането на спрея.

А ето и какво още ще ви е належащо:

- Спрейове за коса в мечтаните цветове;
- Стара тениска;
- Няколко листа хартия;

Облечете остарялата тениска, с цел да не изцапате новата си дреха от спрейовете. След това хванете долни и вътрешни кичури коса и ги отделете от общата коса, прибирайки я с шнола. Поставете листа хартия изпод, Насочете спрея на разстояние от към 20-30 см и пръскайте самоуверено. Оцветете колкото коса пожелаете и изчаквайте добре да изсъхне.

Нов фешън тренд в прическите набира известност

Как да си извършите бретон без да режете косата си

Важно е кичурите да бъдат вътрешни, тъй като в противоположен случай рискувате да не съумеете да ги боядисате до самия корен точно или да впръскате багра в кожата на главата, което естетически не наподобява по никакъв начин добре.

Накрая пуснете цялата коса и леко разрешете с пръсти, с цел да се слеят естествено кичурите.

Ефектната ви прическа е подготвена.

Още хитринки по какъв начин елементарно и в домашни условия да измененията визията си вижте във видеото от канала Natali's beauty във Vbox7.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР